Tijdens zijn recente interview op CNBC’s “The Exchange” met Brian Sullivan, zei Scott Minerd, Chief Investment Officer van Guggenheim Partners, dat hij echt zijn uber bullish $ 400.000 Bitcoin doel bedoelde.

Bitcoin kopen met iDEAL zonder commissie? Dat kan bij Bitvavo!

Minerd waarschuwde zijn luisteraars echter dat de markt aan het veranderen was in “een beetje gek”:

“Nee, ik meen het. Het is echt interessant. Het was een passerende opmerking in een interview. En om eerlijk te zijn, ik had kunnen zeggen dat de regering van de Verenigde Staten failliet is, en de Federal Reserve insolvent is, en Bitcoin op een dag $ 400.000 gaat kosten, en ze zouden het gewoon hebben over Bitcoin als je iets vertelt. Het wordt een beetje een razernij.”

Minerd zegt dat het een bruisende markt is

Minerd bood zijn torenhoge Bitcoin koersdoel midden december aan, toen de grootste cryptocurrency onder $ 23.000 handelde terwijl hij het vergeleek met goud:

“Bitcoin heeft veel attributen van goud en heeft tegelijkertijd een ongebruikelijke waarde in termen van transacties.”

Sindsdien is de vlaggenschip munt in minder dan een maand met 85 procent gestegen, met een piek van $ 42.049 op 8 januari. Na een langverwachte retracement claimde Bitcoin opnieuw het niveau van $ 40.000 op 14 januari.

Bitcoin
Foto door tradingview.com

Precies op het punt van de grote correctie tweette Minerd dat de Bitcoin rally op korte termijn “onhoudbaar” is.

Het hoofd van een van de snelstgroeiende bedrijven voor vermogensbeheer op Wall Street is er nog steeds van overtuigd dat de markt momenteel bruisend is, waarbij eToro moeite heeft om kooporders te verwerken vanwege een te hoge vraag.

Guggenheim moet nog in Bitcoin komen

Econoom Alex Krüger meende onlangs dat Minerd opzettelijk bearish opmerkingen over Bitcoin maakte om het goedkoper te kopen:

“Zijn zorgvuldig opgestelde woorden kunnen de onbewuste doen denken dat Guggenheim winst maakt. Maar ze hebben nog niet gekocht.”

Eind november diende Guggenheim een ​​aanvraag in bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission om tot $ 530 miljoen te investeren in de aandelen van Grayscale Bitcoin Trust. De voorgestelde wijziging wordt van kracht op 31 januari.

Meer Bitcoin nieuws.

Bitcoin koers in Euro: