Grootste verzekeraar van China, PICC, in zee met VeChain

//Grootste verzekeraar van China, PICC, in zee met VeChain

Grootste verzekeraar van China, PICC, in zee met VeChain

Erg goed nieuws voor iedereen die zich met VeChain bezighoudt. Dit Chinese blockchainbedrijf is al tijdenlang een van onze favoriete coins, omdat het een praktisch nut heeft, goed geleid wordt en vooral omdat het in de praktijk gebruikt wordt.

Vandaag is wederom een partnership aangekondigd en zeker niet de minste. De People’s Insurance Company of China (PICC), de grootste verzekeraar van China en een van de grootste wereldwijd, gaat gebruik maken van de blockchaindiensten van VeChain. Dit is te lezen in een artikel op businessinsider.com.

Een andere partner van VeChain, DNV GL, heeft een grote vinger in de pap gehad bij het tot stand komen van deze samenwerking, zoals ook te lezen is in het artikel.

People’s Insurance Company of China (PICC), one of the largest insurer globally with $126 billion total assets, is opting to embrace blockchain technology with the help of DNV GL and VeChain. https://t.co/2CyZsybRvm

— VeChain Foundation (@vechainofficial) September 1, 2018

Hoe gaat VeChain en de VeChain blockchain PICC helpen?

De blockchain gaat helpen bij het verder digitaliseren en optimaliseren van de processen bij de verzekeraar. Denk bijvoorbeeld aan het tegengaan van fraude of het digitaliseren van verificatie processen. Door op allerlei manieren blockchaintechnologie in te zetten om simpel gezegd processen efficiënter te maken, kan een veel winstgevender businessmodel worden neergezet.

Quote uit het artikel:

“PICC believes that blockchain technology can bring digital transformation, resulting in reduced turnaround time, premiums, prevent fraud and improve KYC compliance and claim experience. The realization of advanced IoT devices and smart contracts within this industry will potentially bring “instant compensation” for the companies producing a much more profitable business model.”

Bron Crypto Coins NL

By |2018-09-03T07:58:16+00:00september 3rd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie