Een nieuw rapport van Grayscale schetst de optimistische vooruitzichten van het bedrijf over de toekomst van Web3. Grayscale heeft haar november onderzoeksrapport gepubliceerd dat zich richt op de Metaverse. Het bedrijf schat dat de Metaverse en Web3 een biljoen dollar omzetmogelijkheid zijn.

Grayscale’s Metaverse onderzoeksrapport

Een van crypto’s grootste investeringsbedrijven heeft hoge verwachtingen van de Metaverse.

Grayscale Investments publiceerde woensdag zijn onderzoeksrapport van november waarin de optimistische vooruitzichten van het bedrijf op de Metaverse en Web3-economie worden behandeld. De investeringsgigant voorspelde dat de Metaverse in de toekomst een markt van $1 biljoen zou kunnen zijn.

Begin direct! Maak een account

Het rapport beschrijft de “Meta Thesis” van Grayscale, die de evolutie volgt van vroege Internet infrastructuur zoals Netscape naar opkomende Metaverse toepassingen zoals Decentraland over de laatste 30 jaar.

Grayscale merkte op dat naarmate web-gebaseerde technologieën evolueren, de hoeveelheid tijd die mensen besteden aan het gebruik ervan toeneemt. Het bedrijf zei dat het gelooft dat de toegenomen tijd die online wordt doorgebracht zich zal vertalen in meer geld dat wordt uitgegeven in virtuele ruimtes. In het rapport staat te lezen:

“Naarmate we meer van onze tijd doorbrengen in deze digitale wereldervaringen, geven we ook meer van ons geld uit binnen deze digitale domeinen om onze sociale status binnen deze online gemeenschappen op te bouwen.”

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo waaronder Sand en MANA

Gaming is een van de vroegste toepassingen van hoe Web3-technologie waarde creëert. Het rapport laat zien hoe spelers van gesloten, betaalde games overstappen op meer open play-to-earn ervaringen, zoals Axie Infinity van Sky Mavis.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.