Cryptocurrency geldmanager Grayscale beheert nu $ 60 miljard aan digitale activa, volgens de update van het bedrijf op woensdag.

Het heeft nu SPDR Gold Shares, het grootste en meest liquide goud exchange-traded fund in de wereld, overtroffen in termen van beheerd vermogen.

Grayscale Bitcoin Trust is met $ 43,5 miljard goed voor 71% van het genoemde bedrag.

Het Ethereum fonds van de firma komt op een verre tweede plaats met $14,8 miljard.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Eerder dit jaar lanceerde Grayscale trustfondsen voor tal van altcoins, evenals een fonds dat zich volledig richt op de gedecentraliseerde financiële (DeFi) industrie.

Bitvavo

Grayscale, dat een dochteronderneming is van durfkapitaalgigant Digital Currency Group, diende op 19 oktober een aanvraag in om zijn Bitcoin-fonds om te zetten in een exchange-traded fund. Analisten merken echter op dat de goedkeuring van een spot ETF in de VS vooralsnog zeer onwaarschijnlijk is.

Digital Currency Group wordt gewaardeerd op $10 miljard vanaf begin november.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.