Kort geleden ontdekten wij een nieuw platform waar je crypto kan kopen en verkopen. Een van de velen natuurlijk, maar hier zit nog een leuke functie bij!

Dit platform heeft namelijk een leuk extra verdienmodel. Door iedere dag een vraag te beantwoorden op de app kan je een Hi dollar per dag claimen. Als jij je vrienden uitnodigt dan verdien je over elke vriend weer 50% van wij zij verdienen over iedereen onder jou. Een gratis piramidespel waaraan je leuk kunt bijverdienen.

Rekenvoorbeeld: 5 vrienden = 100 HiDollars per maand

Hoe werkt het?

Het platform wil zoveel mogelijk nieuwe klanten werven door gratis dollars uit te delen. Zij verdienen als er crypto wordt gekocht en verkocht op hun platform of weg wordt gezet tegen rente, of bijv een abonnement afgesloten wordt. Linksom of rechtsom verdienen zij aan nieuwe gebruikers. Dus er is geen catch, je werft alleen nieuwe klanten en daar wordt je voor beloond. In het whitepaper schrijven ze dat ze wekelijks hidollars minten (maken) naar het aantal gebruikers wat ze hebben (rond de 2,8 miljoen gebruikers nu volgens de site). Deze munten creëren zij uit het niks net zoals de bank dat doet als jij een hypotheek neemt. Of de centrale bank wanneer ze Euros bijdrukken.

Stappenplan:

Gebruik de code: Cryptokimmy als de app daarom vraagt. Vanuit sommige landen lukt het niet met de SMS functie via de app, maar je kunt ook via whatsapp een account maken via die link en dat lukt wel met alle nummers.

Heb je een account aangemaakt? Dan kan je dagelijks rechts bovenin je scherm op het kado icoon klikken om je HiDollar te claimen. Nodig via Het poppetje je vrienden uit!

Heb je hulp nodig bij het installeren of heb je vragen?

Dan sta ik klaar om je te helpen! https://linktr.ee/Cryptokimmy Of surf naar de website waar er volledig wordt uitgelegd hoe het werkt! Succes met het verdienen van je HiDollars!!!

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.