Grafiek van de Week: handel Coinbase daalt 83 procent, Binance groeit weer

//Grafiek van de Week: handel Coinbase daalt 83 procent, Binance groeit weer

Grafiek van de Week: handel Coinbase daalt 83 procent, Binance groeit weer

De handel op de grootste Amerikaanse beurs Coinbase is sinds januari fors ingezakt: 83 procent minder handel. Dat blijkt uit een marktrapport van onderzoeksbureau Diar. Ze hebben de cryptohandel in dollars onderzocht, en daarmee valt de handel in euro of Pond buiten beschouwing.

Forse volumedaling sinds januari dit jaar

De cryptohandel in dollars daalt dus met tientallen procenten. Ook op de grootste ruilbeurzen qua volume zoals Binance, OKEx en Bitfinex, is de handel in de periode februari-juni gedaald, maar minder scherp. In januari 2018 had Coinbase een piek met bijna 21 miljard dollar aan transacties. Nu ligt dat cijfer op 3,9 miljard dollar.

Ook op Bitstamp en Kraken, die ook het paar BTC-USD aanbieden, wordt significant minder gehandeld.

Binance

Binance had in februari een hoogtepunt met 17,5 miljard dollar aan volume, wat in juni is gezakt naar 9,4 miljard dollar. De maand juli betekende voor Binance weer een betere maand met 11,3 miljard dollar.

Bronnen: Diar / CCN

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-08-21T10:12:32+00:00augustus 21st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie