Google maakt een move en huurt nieuwe leiding in om zijn betalingsdivisie te leiden. Zij hebben hiervoor een PayPal veteraan gehuurd; Arnold Goldberg en hebben het idee om dieper de cryptospace in te duiken door crypto mogelijk op te laten slaan in digitale kaarten.
De in Mountain View gevestigde techgigant overweegt om het opslaan van cryptocurrencies in digitale kaarten toe te staan.

Bill Ready, Google’s president van commercie, heeft gezegd dat het bedrijf “veel aandacht” besteedt aan cryptocurrencies:
Naarmate de vraag van gebruikers en handelaars groeit, zullen wij mee groeien.

Maak een account of ga naar trading bot.

In oktober sloeg Google de handen ineen met cryptocurrency-handelsplatform Bakkt en werd daarmee de belangrijkste cloudprovider van het bedrijf. In september sloeg de internetzoekmachine ook de handen ineen met het in Vancouver gevestigde blockchainbedrijf Dapper Labs. Alphabet’s venture capital arm werd aangekondigd onder de investeerders die hielpen om de waardering van crypto conglomeraat Digital Currency Group naar $ 10 miljard te stuwen in november.

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

Het rapport zegt dat Google klaar is om in de toekomst meer cryptocurrency-partnerschappen te aan te gaan.
Na het uitkomen van het Google nieuws handelt Bitcoin iets boven de 42.000 dollar op grote beurzen

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.