De iconische bassist van rockband Kiss en een recente rekruut voor Elon Musks ‘Dogecoin leger’, Gene Simmons, heeft een investering van zes cijfers aangekondigd in Cardano (ADA).

Op 19 februari onthulde Simmons op Twitter dat hij $ 300.000 aan ADA had gekocht. Hoewel hij benadrukte dat hij geen financieel analist is – een nuttige disclaimer – zei de rockster dat hij projecten wilde delen waarin hij gelooft en hij suggereerde absoluut niet dat iemand anders ADA zou moeten kopen:

Cardano oprichter en Ethereum mede-oprichter, Charles Hoskinson, verwelkomde Simmons in de ADA- emeenschap en nodigde hem uit om via een privé bericht contact op te nemen als hij ondersteuning nodig had.

Simmons ging in gesprek met enkele van zijn volgers, gaf advies over waar ze het token kunnen kopen en prees hen voor het feit dat Cardano’s prijs omhoog ging:

Nadat hij zijn steun voor Bitcoin had betuigd in de richting van het hoogtepunt van de bull-rally van 2017, dreef Gene Simmons van de cryptoradar af, maar keerde begin deze maand terug met wraak nadat hij beweerde investeringen te hebben gedaan in Dogecoin.

In de afgelopen week heeft hij ook een golf van investeringen onthuld, waaronder het kopen van Bitcoin (BTC) zeven maanden geleden, $ 300.000 aan Ether (ETH) toen het werd verhandeld voor $ 300, en $ 300.000 aan Binance Coin (BNB).

Sommigen in de crypto gemeenschap lijken sceptisch over Simmons ‘hernieuwde passie voor Cardano, gezien zijn spraakmakende muntshilling, waarbij een Twitter gebruiker antwoordde: “ Wat is er met DOGE-munt gebeurd? was dat niet je favoriete munt een paar dagen geleden? “

Twitter-gebruiker Ryno maakte bezwaar tegen Simmons ‘recente karakterisering van ADA als betaalbaarder dan Bitcoin voor gewone mensen, door te posten: “Zeg nee tegen shitcoins Gene.”

‘Gene maakt het goed, hij kan gokken. De meesten van jullie zijn arm en zouden in #Bitcoin moeten zitten, maar zien 50k als onbetaalbaar, ”voegde de Twitter-gebruiker toe.

Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).