Facebook ontkent samenwerking met cryptocurrency Stellar (XLM)

//Facebook ontkent samenwerking met cryptocurrency Stellar (XLM)

Facebook ontkent samenwerking met cryptocurrency Stellar (XLM)

Facebook heeft, naar verluidt, geweigerd een samenwerking aan te gaan met Stellar lumens (XLM). Eerder werd er nog gemeld dat Facebook en Stellar een samenwerking overwogen om een Facebook blockchain te bouwen.

Facebook ontkent een samenwerking met Stellar (XLM)

Een Facebook medewerker vertelt dat het bedrijf geen samenwerking overweegt met de cryptocurrency Stellar (XLM). Facebook gaat volgens hem geen blockchain bouwen die voort bouwt op de technologie van Stellar.

De verklaring van de medewerker komt als een reactie op een rapport van Business Insider. Er werd geschreven dat Facebook en Stellar over de blockchain technologie hebben gesproken. Ook werd er gezegd dat Facebook het Stellar netwerk als voorbeeld zag voor haar eigen blockchain inspanningen. Verschillende bronnen schreven het volgende: “het zou logisch zijn als Facebook betalingstransacties zou registreren op een netwerk als Stellar.”

Facebook omarmt blockchain technologie

Hoewel Facebook misschien niet gaat samenwerken met Stellar, is het bedrijf serieus bezig met het omarmen van de blockchain technologie. Zo werd er vorige maand nog een team opgericht die zich bezig houdt met het onderzoeken van de mogelijkheden van blockchain.

Even later vertelde verschillende bronnen dat Facebook bezig was met het maken van een eigen cryptocurrency. Dit terwijl Facebook een tijdje geleden crypto advertenties verbood. Dat er iets aan zit te komen is dus bijna zeker. Of dit een samenwerking met Stellar is, is dus maar de vraag.

Bron Newsbit

By |2018-08-14T04:38:41+00:00augustus 14th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie