Het bedrijf verwacht dat zijn diensten in het eerste kwartaal van 2021 in Zwitserland, Nederland en Italië beschikbaar zijn.

Het gecentraliseerde uitleenplatform BlockFi rolt zijn diensten uit naar gebruikers in Europa. Binnenkort kunnen Zwitserse, Nederlandse en Italiaanse burgers beginnen met het verdienen van tot 9% op hun cryptovaluta.

BlockFi betreedt Europa

Momenteel biedt de BlockFi Interest Account (BIA) rentetarieven tot 9,3% APY. De testfase van dit nieuwe initiatief is al begonnen in Italië.

Het in New York gevestigde bedrijf zal geen diensten aanbieden aan inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Dit komt wellicht door het verbod op de verkoop van cryptoderivaten aan retailgebruikers, opgelegd door de financiële waakhond van Groot-Brittannië, de Financial Conduct Authority (FCA).

De druk in Europa komt op de hielen van twee grote financieringsrondes in 2020. Dankzij een verhoging in februari van Valar Ventures en een verhoging in oktober van Morgan Creek Digital heeft BlockFi dit jaar alleen al $ 80 miljoen aan zijn oorlogskas toegevoegd.

Lees hier meer Bitcoin nieuws.

De prijs van Bitcoin in Euro: