Skybridge Capital chief en voormalig Witte Huis perssecretaris Anthony Scaramucci zegt dat Ethereum een ‘store of value asset’ gaat worden.

In een interview met CNBC zegt Scaramucci dat hij als institutionele belegger vooral gefocust is op Bitcoin, maar in de toekomst grote dingen ziet gebeuren voor Ethereum.

“Ik denk dat er een zeer grote markt is voor Ethereum en ik voorspel dat Ethereum goede fundamentals heeft en zal groeien, maar ik zit in een institutionalistische business. Ik denk als een institutionalist, en ik moet mijn klanten aan het denken zetten over cryptocurrency en digitale activa. Dus als eerste stap richt ik me op Bitcoin en we hebben nu pas een Bitcoin fonds.”

Crypto trader
Automatisch daytraden? Lees hier meer!

Scaramucci gaat verder met het idee van het hebben van een Ethereum gericht fonds en oppert dat ‘s werelds op een na grootste crypto door marktkapitalisatie zich uiteindelijk zou kunnen ontwikkelen tot een store of value.

“Zouden we in de toekomst een Ethereum fonds kunnen hebben? Ja, dat zouden we zeker kunnen. Alles wat je zegt is waar met de non fungibele tokens, en de technologie rond Ethereum zal het sticky cryptocurrency en een store of value maken, iets waar mensen transacties mee zullen doen.”

Wat Bitcoin betreft, benadrukt de miljard dollar fondsbeheerder dat hij zijn klanten probeert klaar te stomen voor een generatieverschuiving in de financiële wereld.

“Voor ons is het de top predator van de space, en wat ik mijn klanten vertel is, of je het leuk vindt of niet, de wereld gaat over op digitalisering. Als je het in het klein bekijkt denk je aan 4K of 8K. Als je bedenkt waar onze kinderen aan zullen denken, dan zou het kunnen dat zij zeer comfortabel zijn om transacties te doen in Ethereum of Bitcoin, en ik moet mijn klanten daar klaar voor maken. Dus als ze een positie van 1%, 2% of 3% hebben, denk ik dat ze naar ons gaan kijken als beheerders en denken dat ze daar heel goed mee zijn geholpen.”

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).