Ethereum of bitcoin? Dit is de betere belegging, zeggen Wall Street-insiders

//Ethereum of bitcoin? Dit is de betere belegging, zeggen Wall Street-insiders

Ethereum of bitcoin? Dit is de betere belegging, zeggen Wall Street-insiders

Als het gaat om investeringen in cryptovaluta is er altijd wel discussie over welke digitale munt de beste belegging is.

Maar voor één groep beleggers is de keuze duidelijk. Volgens nieuwe gegevens van advocatenbureau Foley en Lardner uit New York zegt een groep professionele cryptobeleggers dat zij onder de cryptovaluta, zoals bitcoin, dash en monero, denken dat ethereum de beste belegging is.

Foley en Lardner enquêteerden een mix van beleggers en topmanagers uit het bedrijfsleven over trends op het gebied van cryptovaluta. Ze stelden onder meer de vraag welke digitale munt zij als beste investeringsmogelijkheid beschouwden.

De populairste keuze? Ethereum, de drie jaar oude blockchaintechnologie die veel gebruikt wordt als basis voor decentrale toepassingen.

Er moet echter opgemerkt worden dat de marge van het aantal respondenten dat gelooft dat ethereum de betere belegging is, zeer klein is.

Van de respondenten gaf 38 procent aan dat ze van mening waren dat ethereum de beste belegging was, tegenover 35 procent aan voorkeursstemmen voor bitcoin. Slechts 5 procent van de respondenten beschouwt ripple als de beste investering en een nog kleinere 2 procent geeft de voorkeur aan cryptomunt dash.

Bron Business Insider

By |2018-07-11T05:08:29+00:00juli 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie