Ethereum Classic (ETC) stijgt 15% na Coinbase nieuws

//Ethereum Classic (ETC) stijgt 15% na Coinbase nieuws

Ethereum Classic (ETC) stijgt 15% na Coinbase nieuws

Zoals bekend komt Ethereum Classic (ETC) richting Coinbase. De koers van de originele chain van Ethereum reageerde net als bij het vorige nieuwtje positief op de mededeling van Coinbase dat het binnenkort dus echt gaat gebeuren. ETC steeg op verschillende exchanges met wel 15%. De ondersteuning voor Ethereum Classic komt wereldwijd op hetzelfde moment uit.

We intend to allow 24-48 hours of inbound transfers before enabling trading of Ethereum Classic on @CoinbasePro and Prime.

— Coinbase (@coinbase) August 3, 2018

Ethereum Classic koers reageert positief

Koersen van cryptovaluta reageren vaak goed op nieuws over nieuwe (grote) cryptobeurzen. Zo ook Ethereum Classic. De koers steeg vrij snel na de bovenstaande tweet van Coinbase flink. 15% is een grote sprong in zo’n korte tijd. In de tweet is te lezen dat Coinbase op 7 augustus verwacht de eerste inkomende transacties van Ethereum Classic te kunnen accepteren. De beurs zal één of twee dagen wachten met het aanbieden van de koop en verkoop opties, zodat iedereen die dat wil de tijd heeft om de ETC’s die kant op te sturen.

Ethereum Classic koers Coinbase reactieEthereum Classic koers Coinbase reactie

Voorrang aan Prime en Pro

Coinbase biedt tegenwoordig behoorlijk wat verschillende diensten aan. Coinbase Pro is hun traditionele exchange en Coinbase Prime is voor institutionele beleggers. Ethereum Classic zal op deze twee platformen als eerste worden gelanceerd. Gebruikers van andere diensten, waaronder de ‘gewone’ Coinbase, kunnen iets later aan de slag. Ook bij de andere diensten van de Amerikaanse cryptobeurs komt Ethereum Classic straks tevoorschijn.

Meer Coinbase nieuws

Coinbase is de laatste tijd veel in het nieuws. Dat is niet heel gek voor de grootste cryptobeurs van Amerika, maar het getuigd ook van een hoop activiteit vanuit de organisatie. Vandaag werd bekend dat Coinbase een WooCommerce plug-in uitbrengt, waardoor website nog makkelijker cryptovaluta kunnen accepteren.
Wanneer je aan de slag wil met Coinbase kun je de referral link van Blockchain Stories gebruiken: linkje. Hiermee krijg je bij de eerste storting van ~80 euro 10% extra op je Coinbase rekening.

Random weetje: Cryptomunten die op een exchange staan zijn niet écht van jou. Hou daar rekening mee.

 

Bron Blockchainstories

By |2018-08-04T09:01:01+00:00augustus 4th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie