Ernst & Young, een van de Big Four consulting multinationals, heeft vandaag aangekondigd dat het het in India gevestigde Polygon, een Layer 2 Ethereum scaling oplossing, heeft geïntegreerd om haar zakelijke klanten in staat te stellen blockchain-gebaseerde transacties te verwerken op het Ethereum mainnet.

Belangrijkste feiten

EY heeft de publieke Polygon commit chain verbonden met EY’s blockchain diensten, waaronder EY OpsChain en EY Blockchain Analyzer. Klanten van EY kunnen hun operaties verbinden met Polygon’s systeemnetwerk, waardoor bedrijven transacties kunnen verplaatsen van EY’s blockchain portal naar het publieke Ethereum mainnet.

Integratie met Polygon’s commit chain-oplossingen stelt EY in staat om zijn klanten snellere en grotere transactievolumes te bieden met voorspelbare vergoedingen en afwikkelingstijden, aldus EY’s persbericht.

Toenemende transactievolumes en kosten op de Ethereum blockchain zijn een groeiende zorg geweest. De Canadese zakenman en “Shark Tank” investeerder Kevin O’Leary vertelde gisteren aan CNBC dat hij Ethereum “te traag” vindt als gebruiker. Ethereum verwerkt momenteel ongeveer 30 transacties per seconde, hoewel de aankomende upgrade Eth2, die naar verwachting volgend jaar volledig in gebruik zal worden genomen, dit kan opschalen naar ongeveer 100.000 transacties per seconde. Congestie op het Ethereum-netwerk drijft de transactiekosten op, die zondag gemiddeld 39,74 dollar bedroegen, ondanks het feit dat de London hard fork, die beloofde de transactiekosten meer voorspelbaar te maken, vorige maand werd uitgerold. Om deze problemen aan te pakken, zijn Ethereum Layer 2 schalingsoplossingen zoals Polygon en andere rollups naar voren gekomen.

De twee bedrijven werken ook samen aan het creëren van private industriële ketens die gebruik maken van nieuwe modellen voor transactieverificatie om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. Deze ketens zullen bedrijven de veiligheid bieden van een gesloten systeem dat nauw is afgestemd op het Ethereum mainnet. Dit zou hen in staat stellen om een toekomstige overstap naar openbare netwerken sneller en minder risicovol te maken.

“Werken met Polygon biedt EY-teams een krachtige set tools om transacties voor klanten te schalen en biedt een snellere routekaart naar integratie op het publieke Ethereum mainnet,” zegt Paul Brody, EY Global Blockchain Leader. “We ontdekten onze gedeelde prioriteiten rond open systemen en netwerken en het Ethereum ecosysteem zou samenwerking op dit gebied veel gemakkelijker maken.”

Sandeep Nailwal, mede-oprichter van Polygon, zei: “De inzet van EY voor het openbare Ethereum-ecosysteem en voor open standaarden was een grote drijfveer bij het ontwikkelen van een gedeelde aanpak. Geen enkele andere organisatie heeft zich op dezelfde schaal gecommitteerd aan het ecosysteem en aan open systemen, of brengt de diepte van de technologie die de EY-organisatie heeft in deze ruimte.”

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees hier meer over rendement versus hodlen of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.