In een recente video heeft de oprichter van IOHK gedeeld hoe de Cardano roadmap er aan komt en welke upgrades verwacht kunnen worden in april en later dit jaar

In een recente video gemaakt met een nieuwe setup en software voor screencasting, verklaarde de IOHK en Cardano oprichter dat er “een enorme hoeveelheid activiteit” plaatsvindt op Cardano op dit moment.

Sprekend over de roadmap, noemde hij in het bijzonder native assets uitgegeven op Cardano, slimme contracten, peer-to-peer transacties, enzovoort.

Crypto trader
Automatisch daytraden? Lees hier meer!

IOHK is het ontwikkelingsbedrijf achter Cardano, opgericht door Hoskinson, die ook een mede-oprichter van Ethereum is.

Native assets op Cardano zijn uitgegeven

De door Hoskinson genoemde “enorme hoeveelheid activiteit” omvat grote hoeveelheden NFT’s (non-fungible tokens) die worden uitgegeven, evenals assets op Cardano die zijn gecreëerd.

Na controle op de site cardanoassets.com zei Hoskinson dat er 18.460 assets op deze blockchain zijn aangemaakt. Het netwerk groeit snel, en het is verbazingwekkend om dit te zien, voegde hij eraan toe.

Wat komt er nog meer naar Cardano in 2021?

Volgens de roadmap en Charles Hoskinson zal eind april het HFC evenement (hard fork) Alonzo worden aangekondigd op de Cardano 360 Episode als Cardano in staat is om de plannen die in de roadmap zijn vastgelegd te handhaven.

Zelfs als een deel daarvan dat iets later gebeurt, is het nog steeds op handen, verklaarde de IOHK-oprichter.

Afgezien daarvan zei Hoskinson dat Plutos Pioneer-programma aan de gang is. Het is een programma om ontwikkelaars voor Cardano te werven en op te leiden in Plutus, de omgeving voor op Cardano gebaseerde smart contracts die volledige ondersteuning zal krijgen wanneer Alonzo wordt gelanceerd.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).