Electroneum biedt de mogelijkheid tot Cloud mining waarmee je cryptocurrency kunt verdienen met uw smartphone (via deze link lees je hoe). Dit kan met een app via een android telefoon of iPhone. Nu brengt Electroneum ook zijn eigen smartphone uit (Electroneum M1) met het oog op mensen in derde wereldlanden. Vanaf 80 dollar beschikbaar en meteen geld terug verdienen met cloud mining. Cloud mining werkt in de cloud en kan dus ook met een slechte internetverbinding en kost geen batterij of data. Daarnaast heb je als gebruiker meteen een eigen ‘bankrekening’ variant waarmee je betalingen kunt doen en ontvangen.

Als telefoons 1000 euro of meer kosten wie kan die zich dan makkelijk veroorloven? De introductie van Electroneum.M1. Een betaalbare Android-telefoon die is ontworpen voor mensen in ontwikkelingsregio’s. Met enkel de functies die ze ECHT nodig hebben. Het belangrijkste is dat M1 Cloud Mining direct uit de doos biedt, waardoor het de enige telefoon is die je terugbetaalt!

Electroneum M1 schoonheid zonder het prijskaartje

De M1 is gestyled in Electroneum Blue en is gebaseerd op het ontwerp van toonaangevende smartphones, maar elimineert bepaalde nadelen, waaronder het dure prijskaartje. Maar denk niet dat de M1 een telefoon zonder opties is. Het wordt geleverd met 4G-connectiviteit, Dual Sims, 8GB opslag, camera’s aan de voor- en achterkant en nog veel meer!

Wat zit er in de doos?

Electroneum M1 wordt geleverd met alles wat u nodig hebt, direct in de doos, inclusief de batterij, USB-kabel, oplader en instructieboekje.

Electroneum M1

Electroneum M1 specificaties

Besturingssysteem: Android 8.1 Go Edition CPU: Quad Core 1.3Ghz
Opslag: 8GB Internal Up to 32GB Expandable
Display: 4.5” Touchscreen
Connectivity: 4G Dual Sim
Bluetooth 4.0
GPS camera: 5MP achterkant 2MP voorkant
Batterij: 1600 mAh
72 uur standby 6-8 uur bellen
Afmetingen: 143.5 x 66.0 x 8.0 mm
Garantie: 1 Year

Verdien tot $ 3 USD aan ETN elke maand! Dit kan nu ook al met de iOS of Android app.

De telefoon is al verkrijgbaar voor ongeveer 80 dollar en richt zich met name op stukken van de wereld waar mensen geen bankrekening hebben. In onderstaande video zie je Richard Ells (founder ETN) uitleggen dat mensen kunnen cloud minen op het toestel en meteen via de app weer data en beltegoed kunnen kopen. Het toestel is een eigen bankrekening in je broekzak waarmee ETN het basis idee van cryptocurrency nastreeft: “Banking the unbanked”.