Als fanatiek bitcoin / cryptocurrency fans wil ik jullie oproepen om je stem uit te brengen op cryptocast of satoshi radio. Beide podcasts zijn enorm interessant en dragen veel bij voor de community. Ze zijn beide al door de voorrondes heen gekomen. Het is nog tot 4 juni mogelijk om te stemmen op de Dutch podcast awards en op 6 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

Mocht je de podcasts nog niet kennen raad ik aan om deze te luisteren, want er komt veel interessante informatie in voor. Eén van deze podcasts verdient het om de prijs in de wacht te slepen en dat is tevens goed voor de erkenning van cryptocurrency.

Dit schrijf BNR over de dutch podcast awards:

BNR organiseert op donderdag 6 juni de tweede editie van de Dutch Podcast Awards. De podcast wordt steeds populairder. Momenteel luistert ongeveer 20 procent van de Nederlanders naar podcasts. BNR vindt dat het fenomeen een nog breder publiek verdient. En wil de makers een groter podium geven. Daarom de Dutch Podcast Awards.

Er zijn tien categorieën. Breng per categorie één stem uit. Dat kan t/m 4 juni. En maak kans op een limited edition elektrische BNR-fiets. LET OP: bevestig je stem onderaan via ‘BRENG JE STEM UIT’. Dan krijg je ook nog een mail die je moet bevestigen en vervolgens is je stem doorgevoerd.