In een recent interview heeft Glauber Contessoto, de man die op 5 februari al zijn spaargeld (ongeveer $250.000) in Dogecoin ($DOGE) investeerde, gezegd dat hij gaat beginnen met investeren in Cardano ($ADA).

Op 22 april vertelde de 33-jarige man, dat nadat hij op Reddit over de op meme gebaseerde cryptocurrency had geleerd, toen $DOGE rond de 4,5 cent handelde, rond de $250.000 in de populaire cryptocurrency investeerde.

Contessoto zei dat er drie belangrijke redenen waren waarom hij besloot te investeren in Dogecoin: (1) hij hield van de Dogecoin gemeenschap op Reddit; (2) hij vond de “Shiba Inu” meme leuk; en (3) Elon Musk’s Dogecoin pleidooi.

Contessoto vertelde CNBC dat omdat “hij geen besteedbaar inkomen had om dogecoin te kopen,” hij “niet alleen al zijn spaargeld gebruikte, maar hij verkocht ook alle aandelen die hij bezat, waaronder aandelen van Tesla en Uber, en investeerde op marge door geld te lenen van Robinhood via de app.”

Op 16 april nam hij naar Reddit om een post te maken met de titel “Hey guys I just became a Dogecoin millionaire” in subreddit “/r/dogecoin”.

Terug op 22 april, vertelde Contessoto aan CNBC dat hij van plan was om te HODL totdat zijn $DOGE positie $10 miljoen waard is:

“Mijn plan is, zodra ik $10 miljoen heb bereikt er 10% uit te halen” zegt hij. Naar zijn mening, “zal dit blijven groeien.”

Welnu, in zijn meest recente interview met CNBC op 26 augustus zegt Contessoto dat hij weliswaar nog steeds geen plannen heeft om een van zijn $DOGE holdings te verkopen, maar dat hij zoveel mogelijk van zijn besteedbaar inkomen wil gebruiken om $ADA te kopen:

“Ik ga vanaf nu zo veel mogelijk Cardano opkopen als mogelijk is met elk beetje geld dat ik begin te verdienen.”

Bitvavo

Volgens een tweet die hij gisteren plaatste, zijn de andere cryptocurrencies waar Contessoto bullish op is voor de komende vijf jaar Ethereum, Bitcoin, en XRP.

Hij vertelde verder aan CNBC dat hij wacht op “een enorme dip” voordat hij gaat investeren in $ADA. Hij vermeldde ook dat hij “de grootste Cardano supporter zal zijn.”

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.