Cathie Wood, de chief executive van investeringsmanagementfirma Ark Invest, zei dat Bitcoin binnen vijf jaar $500.000 zou kunnen raken op Wall Street’s SALT-conferentie.

De superbelegger gelooft dat de prijs van de grootste cryptocurrency kan vertienvoudigen als instellingen er 5% van hun portefeuilles aan blijven toewijzen.

Zoals gerapporteerd, onthulde Wood aanvankelijk haar doel van $ 500.000 terug in mei nadat de hoofdmunt een grote sell-off doormaakte samen met de rest van de markt.

ARK Next Generation Internet ETF, dat momenteel voor $ 301 miljoen aan aandelen van Grayscale’s Bitcoin-trust bezit, heeft onlangs zijn prospectus gewijzigd om het mogelijk te maken om te beleggen in Canadese Bitcoin-gebonden exchange-traded funds.

Bitvavo

Eind juni dienden 21Shares AG en Wood’s Ark gezamenlijk een aanvraag in om een Bitcoin ETF te lanceren in de VS. Een dergelijk product moet nog worden goedgekeurd in de VS.

Wood heeft ook niet-fungibele tokens op haar radar, maar ze moet er nog een kopen.

Samenwerken met toezichthouders

Het naleven van regelgeving was een van de dominante cryptocurrency-gerelateerde onderwerpen op de conferentie.

Circle CEO Jeremy Allaire beweerde dat samenwerking met toezichthouders zou helpen om cryptocurrency breder ingang te doen vinden.

Dit idee werd ook herhaald door de Canadese zakenmagnaat Kevin O’Leary, die zei dat investeerders aarzelden om in crypto te duiken vanwege het gebrek aan naleving.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees hier meer over rendement versus hodlen of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.