De Discord CEO en oprichter heeft ge-tweet inclusief een screenshot van de Discord app met het Ethereum logo en wallet connectie relais.

Met een apart venster op het scherm, bevat de applicatie ook een “connect account” tab die al bestaat in de app. Met de mogelijke update zullen gebruikers in staat zijn om hun Ethereum “accounts” direct vanuit de app te verbinden.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Er zijn geen extra geruchten over de implementatie van cryptocurrency direct in de gaming-gerelateerde applicatie, noch over de toekomstige functies ervan.

Hoewel de update een reeks mogelijkheden zou creëren voor gemeenschappen, waaronder betalingen en wedstrijden met waardevolle prijzen, hebben sommige gebruikers de potentiële update niet van harte verwelkomd.

De meesten van hen klaagden dat Discord beveiliging mist, en dat servers vaak het doelwit worden van phishing-aanvallen. Het toevoegen van Ethereum ondersteuning zal de situatie alleen maar verergeren.

Bitvavo

Blockchain journalist Colin Wu heeft verklaard dat Discord’s beslissing om Ethereum als ondersteunde cryptocurrency te kiezen twijfelachtig is vanwege de onrealistisch hoge kosten, vooral voor frequente transacties.

Een ander punt van het toevoegen van cryptocurrency-ondersteuning binnen de app is het potentieel voor het gebruik van NFT’s, die zijn use case zal vinden binnen sommige servers die gerelateerd zijn aan de industrie.

Na de snelle groei van de NFT industrie, heeft de meerderheid van de projecten Discord gebruikt als de belangrijkste communicatie en public relations bron, inclusief marketing en verkoop.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.