Deze bank liet gisteren alle crypto-koersen crashen

//Deze bank liet gisteren alle crypto-koersen crashen

Deze bank liet gisteren alle crypto-koersen crashen

We schreven woensdag al dat de Bitcoin-koers flink omlaag dook. Inmiddels is duidelijk waarom. De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs maakte namelijk bekend dat het de handel in crypto’s voorlopig niet zal faciliteren. De Bitcoin daalde behoorlijk in waarde en ook Ethereum (-14 procent), XRP (-13 procent) en EOS (-16 procent) gingen onderuit.

Goldman Sachs zou lang met het idee gespeeld hebben om namens klanten in verschillende coins te gaan handelen. Nu de regelgeving omtrend diezelfde coins zo lang onduidelijk blijft en de Bitcoin ETF’s er voorlopig ook niet lijken te komen trekt de bank zich terug. Je gokt immers met het geld van je klanten en dat doen banken natuurlijk liever niet.

Reuters voegt daaraan toe dat ook meespeelt dat de Europese Unie nieuwe regels voor de handel in crypto’s zou willen introduceren. Daarbij zou het vooral gaan om wetten rondom exchanges en ICO’s.

Bron Apparata

By |2018-09-07T16:45:03+00:00september 7th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie