Volgens de lijst van CryptoDiffer zijn de drie meest actief ontwikkelde blockchains momenteel Kusama, Polkadot en Cardano, met meer dan 130 Github commits in de afgelopen 30 dagen.

De ontwikkelingsactiviteit wordt gemeten in het aantal commits dat door verschillende ontwikkelaars op Github is gemaakt. Terwijl Kusama, Cardano en Polkadot aan de top blijven, zijn andere munten zoals Ethereum ook boven de 100 commits drempel gekomen. Solana kon met 95 commits niet voorbij de resterende 100 commits komen.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Meest ontwikkelde project

Kusama is het meest ontwikkelde project in de industrie geworden, maar daar is een reden voor. Kusama is een publieke omgeving voor Polkadot, die is ontworpen om applicaties, nieuwe blockchains en al het andere te testen voordat het wordt vrijgegeven aan het hoofdnetwerk.

Kusama is ontworpen om te fungeren als een zandbak voor ontwikkelaars die bereid zijn om iets te creëren voor het hoofdnetwerk van Polkadot, waardoor het redelijkerwijs de meest actief ontwikkelde blockchain op het netwerk is geworden.

Development activity

Cardano’s reis naar de top

Cardano heeft de top drie plekken van de meest ontwikkelde projecten op het netwerk afgesloten met 118 Github commits. In de afgelopen 30 dagen hebben Cardano-ontwikkelaars veel naar de cryptotafel gebracht met de snelle ontwikkeling van smart contracts-technologie voor Cardano en het creëren van een kader voor gedecentraliseerde applicaties die op de ADA-blockchain kunnen worden gelanceerd.

Bitvavo

Reactie van de markt

Gewoonlijk weerspiegelt de ontwikkeling in een vroeg stadium niet meteen op de koers van de munt; vandaar dat we de resultaten van het actieve werk aan het netwerk in de toekomst kunnen zien, maar op dit moment blijven Kusama en DOT op de lijst van de toppresteerders van de markt. Cardano, aan de andere kant, heeft zich de afgelopen 50 dagen in een range bewogen.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.