De prijs van Bitcoin gaat onder de 3000 dollar volgens Anthony Pompliano

//De prijs van Bitcoin gaat onder de 3000 dollar volgens Anthony Pompliano

De prijs van Bitcoin gaat onder de 3000 dollar volgens Anthony Pompliano

Bitcoin (BTC) gaat nog lager ondanks de bull run tot boven $ 4.000 vorige week, Morgan Creek Digital Assets oprichter Anthony Pompliano zegt dit tegen CNBC op 26 december

“Op de korte termijn denk ik dat we nog lager kunnen gaan”, vertelde hij het netwerk.

In november had Pompliano een duik naar $ 3.000 voorspeld voor BTC / USD, die later die maand plaatsvond.

Sindsdien zijn prijzen op de cryptomarkten terug omhoog gegaan, met Bitcoin die zijn maandelijkse hoogste punt van bijna $ 4.300 bereikte voordat hij naar beneden corrigeerde om $ 3.782 te bereiken rond het tijd van schrijven. Sommige altcoins behaalden veel meer, met Bitcoin Cash (BCH) en Ethereum (ETH) meer dan een verdubbeling van hun respectievelijke USD waarden in dagen.

Op de vraag of Bitcoin de prijs was “gecorreleerd” met traditionele of Faang (Facebook, Apple, Amazon, Netflix en Google) aandelen ontekende Pompliano.

Net als cryptocurrencies zijn de FAANG aandelen in 2018 getuimeld, met traditionele aandelen die volgden tijdens de kerstperiode.

“Ik weet zeker dat er een aantal psychologische componenten in het spel zijn als de beurs naar beneden trekt,” Pompliano vindt Bitcoins correlatie met de S & P 500 “nul” en “bijna nul” met de dollar index.

Expert handelaar Tone Vays waarschuwt dat het sluiten onder het 50-maands moving average Bitcoin naar beneden kan brengen naar $ 1300, het hoogtepunt van de bull run in 2013.

By |2018-12-27T14:36:24+00:00december 27th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie