Charles Hoskinson gelooft dat crypto uiteindelijk de wereld zal veranderen

Nadat El Salvador als eerste land Bitcoin invoerde als nationale munt, voorspelt IOG CEO Charles Hoskinson dat andere landen dit voorbeeld in de toekomst kunnen volgen.

In de komende jaren zullen veel meer natiestaten crypto gebruiken als onderdeel van hun monetaire beleid (hetzij als reserves in hun centrale banken of met behulp van cryptocurrency rails voor centrale bankafwikkelingen).

Hoskinson zegt dat El Salvador dat Bitcoin wettig betaalmiddel maakt, een moment kan zijn om na te denken over hoe ver de industrie is gegaan in slechts 12 jaar:

Wij, de sector, hebben gewonnen. Nu zijn we alleen nog de details aan het uitzoeken van wat het eigenlijk betekent.

De cryptomagnaat voegt eraan toe dat elke natiestaat vanaf nu met zijn eigen cryptocurrency-strategie zal moeten komen:

Wat dit doet is dat het de overtuiging legitimeert dat we de controle moeten hebben over het geld in onze zakken en dat we uiteindelijk de controle moeten hebben over hoe dat geld beweegt en wie het ontvangt.

Bitvavo

Hoskinson nam ook stelling tegen crypto tribalisme, door te beweren dat er meer dingen zijn die leden van de cryptocurrency-industrie verenigen dan hen verdelen.

Zoals gemeld door sours, is de datum van Cardano’s smart contract lancering bevestigd voor 12 september.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees hier meer over rendement versus hodlen of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.