Er is veel te doen geweest over Texas en Bitcoin. Maar wanneer is het begonnen en wat betekent het eigenlijk? Laten we eens kijken naar een artikel van Forbes en een Tweet van Pompliano

Niets mag worden beschouwd als investerings- of financieel advies overigens. Veel leesplezier!

Texas en Bitcoin

Voordat we beginnen, kijken we naar de tweet die de inspiratie voor dit artikel vormde.

Hoewel Pompliano behoorlijk bevooroordeeld kan zijn, heeft hij geen ongelijk met deze Tweet.

De laatste tijd lijkt er een liefdesverhaal te zijn geschreven tussen de wildweststaat Texas en de wildwestvorm van geld Bitcoin.

De gouverneur heeft al geholpen bij het voorstellen van wetsvoorstellen om de ontwikkeling van blockchain te ondersteunen en heeft bedrijven geholpen om naar de staat te migreren, gegeven dat ze daarvoor kiezen. Daarnaast heeft de gouverneur gezegd dat crypto in alle supermarkten zou moeten liggen! Er is echt geen limiet in zijn ogen voor de digitale valuta, wat goed is voor de industrie in die staat.

Er is zelfs een officiƫle Blockchain top voor Texas die in het verschiet ligt. De gouverneur heeft al twee keer een ontmoeting gehad met de raad achter het evenement om zijn steun voor de industrie nogmaals te tonen.

Hoewel dit een nieuwe ontwikkeling lijkt, laten we eens kijken waar dit vandaan komt.

China verbiedt BTC Mining

Als we even teruggaan naar eind september, herinneren we ons dat China opnieuw aankondigde Bitcoin te gaan verbieden.Welnu, sommige Bitcoinbedrijven zijn de haat-liefdeverhouding die het land met de crypto heeft behoorlijk beu. Het meest in het oog springend zijn de miningbedrijven.Zoals Forbes het in dit artikel stelt, willen een aantal van deze bedrijven helemaal naar de andere kant van de wereld komen, naar niemand minder dan Texas. Meer specifiek, ze verhuizen naar Austin, Texas van alle plaatsen!

Texas en Crypto

In het algemeen is er niets speciaals aan Texas, behalve de steun van de lokale overheid. In september werden echter twee belangrijke wetsvoorstellen aangenomen die van Texas iets speciaals maken voor de crypto scene.

De eerste House Bill 1576 die een werkgroep oprichtte speciaal om de crypto industrie bij te houden.

De tweede House Bill 4474 verbrak om de Uniform Commercial Code te updaten. Hierdoor kan de staat cryptocurrency erkennen.

Hiermee is Texas de volgende staat die dit doet, direct na Rhode Island en Wyoming.

Hoewel dit niet heel ingrijpend is, werkt de staat hard om bedrijven en ondernemers te voorzien van wetgeving die het kader voor de industrie voor de toekomst zal bepalen. Het grootste probleem met crypto is niet de eigenlijke technologie, maar de wetgeving die er niet in geslaagd is gelijke tred te houden met de technologie, wat de groei ervan in de V.S. beperkt.

Bitvavo

Texas en BTC

Naarmate dit zich verder ontwikkelt in het jaar, zal het een race worden tussen staten voor wie het meest gastvrij zal zijn voor de crypto industrie.

Terwijl Texas sterk in de scene is, zijn er verschillende staten zoals Florida, Californiƫ, Wyoming en Colorado die al stappen vooruit hebben gezet om zich te onderscheiden van de rest. Texas zal de deal snel moeten verzoeten als ze verwachten hun voorsprong op deze andere vooruitstrevende staten te behouden.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.