De bitcoin koers is nu ook te vinden in de Financiële Telegraaf

//De bitcoin koers is nu ook te vinden in de Financiële Telegraaf

De bitcoin koers is nu ook te vinden in de Financiële Telegraaf

Het was ons helaas even ontgaan maar de papieren versie van de Financiële Telegraaf toont sinds enige tijd de Bitcoin koers. Bovenaan de pagina is deze nu te vinden samen met olie, euro en rente-tarieven. Een interessante ontwikkeling zou je denken maar de redactie van de Financiële Telegraaf wilde er weinig over kwijt. Wat we nog wel te horen kregen is dat er simpelweg belangstelling voor was en dat ze nog niet weten hoelang de plaatsing van de koers nog gaat duren.

bitcoin in de financiele telegraaf
– Van Marginaal naar mainstream. Bitcoin in de Financiële Telegraaf

Crypto-update

Gelukkig zijn er bij de Telegraaf ook mensen die een stuk enthousiaster lijken te zijn over Bitcoin en cryptocurrencies. Zo is er sinds een aantal maanden de youtube show ‘crypto-update’ waar de Telegraaf je regelmatig op de hoogte houdt van de laatste crypto-ontwikkelingen en koersvoorspellingen.

Bron Bitcoinspot

By |2018-08-28T08:06:14+00:00augustus 28th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie