Cryptowereld in actie voor West-Japan

//Cryptowereld in actie voor West-Japan

Cryptowereld in actie voor West-Japan

De cryptowereld is onder aanvoering van Binance begonnen met een inzamelingsactie voor de slachtoffers van de overstromingen en aardverschuivingen in Japan. In Japan zijn de afgelopen dagen meer dan 100 mensen overleden en in grote delen van West-Japan is het momenteel een chaos.

Binance startte gisteren een inzamelingsactie voor de slachtoffers van dit natuurgeweld. Dit deed het middels een blogpost waarin het Chinese bedrijf aangeeft een bedrag van 1 miljoen dollar te doneren. Een zeer mooi gebaar van Binance, een bedrag dat de exchange overigens makkelijk kan missen. Eergisteren kondigde de CEO van Binance nog aan dat er in 2018 gemikt gaat worden op een winst van 1 miljard dollar.

In navolging van Binance heeft overigens ook Verge (niet vies van een crowdfunding actie) haar Verge Family opgeroepen om te doneren. Dit kan zowel in XVG coins als in BTC. Verge zal vervolgens de opbrengsten doorsturen naar Binance.

Bron cryptocoinsnieuws

By |2018-07-10T08:03:20+00:00juli 10th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie