Cryptomunten lenen voor mensen met Binance Coins

//Cryptomunten lenen voor mensen met Binance Coins

Cryptomunten lenen voor mensen met Binance Coins

Binance Labs heeft geïnvesteerd in Libra Credit (LBA). Mensen die Binance Coins (BNB) in bezit hebben kunnen door deze move cryptomunten lenen met behulp van Libra Credit. Het platform staat nog in de kinderschoenen, maar bij Binance zijn ze al overtuigd van het concept.

Binance Labs

Dit is weer een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Binance. In zeer korte tijd is de cryptobeurs een enorme imperium aan het opbouwen. De verhuizing naar Malta is voor Binance een goede move geweest, de gunstige wetgeving op het eiland zorgen er voor dat er relatief makkelijk stappen gemaakt kunnen worden. Met Binance Labs probeert de exchange hun profiel verder uit te breiden. Dit cryptofonds investeert in crypto- en blockchainbedrijven. Vooral bedrijven en concepten die nog een aantal dingen moeten opzetten voordat ze kunnen gaan knallen worden opgepikt door het investeringsfonds.

Libra Credit

Libra Credit noemt zichzelf een ‘decentralized digital asset financcial services platform’ en focust zich met name op leningen. De ICO van LBA is begin mei beëindigd met een opbrengst van 26 miljoen dollar. Er moet op termijn een app komen waarmee je op zowel je PC als mobieltje cryptovaluta kunt lenen. Het uitlenen van cryptocurrency kan een hele grote markt worden. Zeker met het oog op het internationale en grenzeloze aspect van cryptovaluta. Op deze manier zou je een hoop regeltjes kunnen omzeilen. Het is dan natuurlijk wel de vraag of dat een wenselijke ontwikkeling is. Ongelimiteerd lenen zonder veel strenge regels zal niet voor iedereen een succes zijn..

Binance bouwt verder

Sinds de start van Binance in juli 2017 heeft het bedrijf snel een grote positie in de cryptomarkt gepakt. Naast investeringen zoals in Libra Credit zijn er ook al ver gevorderde plannen om met een bank in zee tegaan. De volgende markt die op de agenda van de exchange staat is Zuid-Korea. Het kan daar stevige concurrentie verwachten van Bithumb en Upbit.

Bron Blockchainstories

By |2018-07-30T13:29:53+00:00juli 30th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie