Cryptomarkt ziet koersen stijgen, SEC beoordeelt Bitcoin etf opnieuw

//Cryptomarkt ziet koersen stijgen, SEC beoordeelt Bitcoin etf opnieuw

Cryptomarkt ziet koersen stijgen, SEC beoordeelt Bitcoin etf opnieuw

Vandaag, 24 augustus zien we dat de cryptomarkt een flinke groei mee maakt. Alle top 40 cryptocurrencies zien vandaag groene cijfers.

Bitcoin koers richting $6700

Bitcoin ziet haar koers vandaag solide groeien. De BTC koers verbreekt de $6600 dollar grens en ligt op het moment van schrijven rond de $6678 dollar. Dat betekent dat de grootste cryptocurrency vandaag een stijging van ongeveer 3 procent ziet.

bitcoin koers

Op 22 augustus zagen we de BTC koers van $6700 tot $6400 dollar zakken. Deze daling kwam na een aantal slechte nieuwsberichten zoals China die anti-crypto maatregelen trog. Anderen zeggen dat de koersstijging naar $6700 dollar is gemanipuleerd. Dit omdat de website BitMEX in onderhoud was die nacht.

Een stijgen van de Bitcoin koers richting $6700 dollar is dus een teken van sterkte. De kans is groot dat de BTC koers vannacht richting de $6900 dollar stijgt. Dit is namelijk het volgende punt van weerstand.

Bitcoins Kopen | IDEAL

Ook de altcoins zien koersen stijgen

Niet alleen de Bitcoin koers ziet vandaag groene cijfers. De gehele cryptocurrency markt wint vandaag. Zo zien we de Ethereum koers met 2 procent stijgen en de EOS koers zelfs met 4.5 procent omhoog schieten. De marktwaarde van alle cryptocurrencies schiet vandaag omhoog naar 216,3 miljard dollar. Dit terwijl de marktwaarde 24 uur geleden nog rond de $210,1 miljard dollar lag.

De grootste winnaars van vandaag zijn:

  • LISK (LSK) + 9,08%
  • Decred (DCR) +10,18%
  • OmiseGO (OMG) +8,04%

Bekijk hier Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Bron Newsbit

By |2018-08-25T10:24:32+00:00augustus 25th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie