Cryptomarkt krijgt harde tik maar zakt (nog) niet door het ijs

//Cryptomarkt krijgt harde tik maar zakt (nog) niet door het ijs

Cryptomarkt krijgt harde tik maar zakt (nog) niet door het ijs

Er wordt al een tijdje halsstarrig uitgekeken naar de volgende grote golfbeweging in cryptoland. We berichtten hier onlangs nog over, na een zeer lange periode van zijdelingse prijs ontwikkeling is het een kwestie van tijd voor de weg omhoog of omlaag wordt ingeslagen.

Het lijkt er nu op dat de eerste tekenen niet al te positief zijn, aangezien er gisteren een flinke hap uit de totale marketcap werd genomen, de totale waarde van alle cryptocoins tesamen daalde van ongeveer 220 miljard dollar naar een kleine 200 miljard dollar. Nu is het niet geheel duidelijk of dit komt door een organische beweging of doordat wereldwijd de beurzen grote verliezen meemaakten en dat de cryptomarkt in die zin heeft mee bewogen. Het laatste klinkt in ieder geval aannemelijker.

cryptomarkt dalingWekenlang is er vrijwel niets gebeurd op de cryptomarkt. Nu lijkt het erop dat de eerste stap is gezet richting de komende golfbeweging. Gaat deze, zoals het nu lijkt, neerwaarts zijn?

Feit is wel dat er in korte tijd veel verlies is geleden en dat crypto dus niet bepaald een ‘store of value’ is gebleken in tijden van economische recessie. Ook Mike Novogratz, een bekende long term investeerder in crypto, deelt deze mening.

Crypto didn’t act like gold. A combination of G10 liquidation, Roubini’s testimony, bitfinex rumors and some big sellers made for a nasty night. Only good news is $btc held key 6200 level.

— Michael Novogratz (@novogratz) October 11, 2018

Tegelijkertijd is het niet zo dat het nu alarm-fase 1 is. Daarvoor is de daling, hoe scherp ook, toch nog iets te mild geweest. We houden de ontwikkelingen in ieder geval in de gaten, want het belooft hoe dan ook een spannende en rumoerige tijd te worden.

Bron Crypto Coins NL

By |2018-10-12T07:53:35+00:00oktober 12th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie