Cryptocurrency Telegram voor het laatste nieuws

//Cryptocurrency Telegram voor het laatste nieuws

Cryptocurrency Telegram voor het laatste nieuws

Crypto-gids.nl heeft een eigen cryptocurrency Telegram kanaal zodat iedereen op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws. Voor de Telegram gebruikers onder ons: join ons kanaal!

Wat kun je verwachten van ons kanaal:

  • Het belangrijkste Cryptocurrency nieuws op één plaats
  • Tips over crypto
  • Analyses en onderzoeken
  • De meest interessante nieuwtjes

Telegram is een populaire manier om op de hoogte te blijven van Bitcoin en andere cryptomunten. Toch moet voorzichtig worden omgegaan met het aanmelden bij Telegram kanalen. Bepaalde populaire kanalen verspreiden valse berichten en nep nieuws. Wij inventariseren het belangrijkste nieuws, publiceren dit op ons website en dit komt automatisch in onze Cryptocurrency Telegram terecht. Tevens schrijven wij eigen berichten met tips, onderzoeken, analyses en andere informatie waar lezers van kunnen profiteren.

Hoe maak je onderscheid tussen de serieuze en minder serieuze kanalen? De kanalen die alleen maar uit zijn op het ronselen van nieuwe abonnees, verspreiden nieuwsberichten die te lezen zijn door het openen van een ander Telegram kanaal. Voor je het weet ben je lid van 50 verschillende kanalen.

Wanneer je geen Telegram gebruikt en het echt niet wil hebben is er ook een mogelijkheid voor RSS feeds. Deze is te vinden in de footer en header. Echter is Telegram in de Cryptocommunity een veel gebruikte app. Bijna elke cryptomunt heeft een eigen Telegram kanaal en ze komen zelf ook met een munt uit in de toekomst.

By |2018-07-06T11:11:05+00:00juli 6th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie