Terugblik Cryptocurrency meeting Rotterdam

//Terugblik Cryptocurrency meeting Rotterdam

Terugblik Cryptocurrency meeting Rotterdam

Gisteren avond ben ik naar de cryptocurrency meeting in Rotterdam geweest in het Venture cafe. Het was een informatieve meeting voor crypto enthousiastelingen. De presentatie werd gegeven door Nick Yap van Volareo. De informatie tijdens de presentatie gisteren was met name gericht op beginners, maar wel heel leuk. Het was de eerste keer (op deze manier) en de meetings gaan vaker plaatsvinden. Ik denk zelf ook mee aan het proces om de volgende presentaties en meetings nog beter te maken. Het is enorm belangrijk om cryptocurrency netwerk evenementen te hebben met een ongedwongen sfeer. Waar cryptocurrency enthousiastelingen en nieuwelingen elkaar kunnen ontmoeten. Dat is iets wat ik ook met deze website wil bereiken. Qua mensen was er een goede mix van investeerders, experts, nieuwelingen en mensen met ideeën. Om wekelijks met elkaar een drankje te doen en ideeën uit te wisselen is iets waar ik zelf heel enthousiast over ben!

Zodra het 100% zeker is dat er volgende week donderdag weer een meeting plaatsvindt ga ik dit meteen op deze website plaatsen. Ik moedig dan ook iedereen aan om naar de volgende bijeenkomst te komen. Bepaalde meetings zijn met presentatie en andere zijn meer als netwerkbijeenkomst opgezet. Ik geef van te voren aan wat de insteek van de meeting is.

By |2018-07-21T11:37:43+00:00juli 13th, 2018|Cryptocurreny evenementen|1 Comment

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

One Comment

  1. […] het succes van afgelopen week komt er morgen (donderdag 19 juli) weer een crypto meeting. Zoals het er nu uit ziet gaan ze […]

Geef een reactie