De totale marktkapitalisatie voor alle crypto-activa heeft volgens CoinGecko een recordhoogte van 3 biljoen dollar aangetikt.

Positief marktmomentum tijdens de Aziatische handelssessie van maandagochtend heeft geresulteerd in een winst van 3,1% voor de totale crypto-marktkapitalisatie.

Volgens analytische website CoinGecko heeft dit het op het moment van schrijven naar een all-time high boven de 3 biljoen dollar geduwd.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

De totale market cap is in de afgelopen zeven dagen met 8,4% gestegen en in de afgelopen 30 dagen met 25,5%. Sinds het begin van 2021 is het maar liefst 284% gestegen van $775 miljard op 1 januari.

Een kwart van de goudmarkt

De cryptomarkt is nu groter dan ‘s werelds grootste bedrijf naar market cap, dat is Microsoft met $2,5 biljoen, volgens Companiesmarketcap. Het is echter ongeveer een kwart van de grootte van de goud market cap, die staat op $11,5 biljoen volgens de market cap tracker.

Bitcoin, die vandaag 6,9% heeft verdiend, heeft een marktkapitalisatie van $1,12 biljoen en een marktaandeel van 41,3%. Het is ongeveer even groot als Tesla maar iets kleiner dan de Silver market cap, die $1,36 biljoen bedraagt.

Ethereum heeft een kapitalisatie van $560 miljard en is nu groter dan JPMorgan Chase, dat $496 miljard heeft. De op twee na grootste crypto naar market cap is Binance Coin die op het moment van schrijven $107 miljard heeft.

Bitvavo

Crypto schuivers en schudders

CoinGecko rapporteert een 24-uurs volume van $138 miljard, wat hetzelfde is als de totale market cap was in maart 2019.

Ripple’s XRP is de top tien’s top mover met een 9,8% winst op de dag, stuwend het token naar $ 1,27. Het is echter onlangs in de charts gedaald en zit momenteel onder Cardano op de zevende plaats.

Avalanche (AVAX) maakt ook bewegingen op dit moment, met 13% toegevoegd aan de top $95 en het afdrukken van een nieuwe all-time high.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.