Cryptocurrency exchange Binance schenkt vanaf nu haar listing fees aan goed doel

//Cryptocurrency exchange Binance schenkt vanaf nu haar listing fees aan goed doel

Cryptocurrency exchange Binance schenkt vanaf nu haar listing fees aan goed doel

Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, met een dagelijks handelsvolume van circa $800 miljoen ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchange, heeft in een blogpost aangekondigd dat de exchange vanaf nu alle cryptocurrency ‘listing fees’ openbaar zal maken en de opbrengsten volledig zal doneren aan goede doelen:

Binance zal een wijziging aanbrengen in ons beleid omtrent listing fees. We beginnen onmiddellijk en zullen vanaf nu alle listing fees transparant maken en doneren 100% van hen aan een goed doel.

Hope others will follow. https://t.co/tBWvyAStd2

— CZ Binance (@cz_binance) October 8, 2018

Crypto-projecten die hun tokens graag gelist zouden zien op Binance, kunnen zelf de hoogte van hun eigen listing fees bepalen en Binance stelt hier geen minimumbedrag voor. De fees worden vanaf nu “donaties” genoemd.

Deze verandering zal de liefdadigheids-initiatieven van Binance verder stimuleren en het gebruik van blockchain voor het algemeen belang vergroten. We zullen binnenkort verdere updates op dit gebied hebben.

CZ verklaart dat Binance dezelfde hoge standaard zal blijven gebruiken bij de evaluatie van tokens die gelist willen worden op de exchange. Afgelopen zomer beweerde ene Christopher Franko, maker van blockchain-platform Expanse op Twitter, dat Binance via een e-mail om 400 BTC vroeg om de tokens van Expanse te listen. CZ ontkende dat en verklaarde dat Binance nooit de hoogte van fees heeft gedeeld per e-mail. Hij benadrukte dat belangrijkste factor voor Binance op een token te listen de kwaliteit van het project daarachter is:

We listen geen shitcoins, ook al betalen ze 400 of 4.000 BTC. ETH, NEO, EOS, XMR, LTC en meer worden gelist zonder fee. De vraag is niet hoeveel Binance vraagt om te listen maar “hoe goed is mijn coin?”. Het is niet de fee, maar jouw project! Focus je op je eigen project!

We don't list shitcoins even if they pay 400 or 4,000 BTC. ETH/NEO/XRP/EOS/XMR/LTC/more listed with no fee. Question is not “how much does Binance charge to list?” but “is my coin good enough?” It’s not the fee, it's your project! Focus on your own project!

— CZ Binance (@cz_binance) August 11, 2018

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-09T08:00:30+00:00oktober 9th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie