Crypto.com

Monaco heeft zojuist aangekondigd dat ze gaan rebranden en verder gaan onder de naam crypto.com. Die naam hebben ze naar verluid voor een bedrag van tien miljoen overgenomen. De plannen voor de toekomst zijn heel ambitieus en kunnen een positieve impact hebben op de crypto markt. Tevens is er een cryptocurrency creditcard aangekondigd!

Kris Marszalek, Co-Founder and CEO van CRYPTO.com, zegt: “Crypto.com geeft ons een krachtige nieuwe identiteit die in lijn ligt met ons originele visie om cryptocurrency in iedere wallet te krijgen”. Omdat de naam die we nemen de hele community representeert komt het met een enorme verantwoordelijkheid om de kar te trekken. We streven ernaast om een impact te maken die de naam waardig is en te bouwen aan een infrastructuur die groei van het ecosysteem bewerkstelligt en de belofte van een decentrale toekomst waarmaakt.”

Monaco / Crypto.com is één app waarmee cryptocurrency gekocht, verkocht, verstuurd en ontvangen kan worden. Dat is op zich nog niet zo bijzonder, maar ze bieden ook een Visa card aan waar gebruikers cryptocurrency op kunnen zetten en tegen live wisselkoersen voor betaling kunnen gebruiken. Vroeger waren er veel van dit soort providers tot het in één klap verboden werd. Inmiddels kun je je dus aanmelden voor een cryptocurrency creditcard bij Monaco / Crypto.com.

Waarom is een cryptocurrency creditcard zo belangrijk?

Het antwoord op die vraag is: “De verbinding tussen cryptocurrency en het spenderen in Euro’s”. Nieuwe gebruikers stellen altijd de vraag “kan ik het dan op mijn bankrekening storten?” of “kan ik het direct omzetten naar Euro’s”. Dat is een proces dat vaak toch net iets te lastig is en te lang duurt, maar met een dergelijke kaart kan je direct Euro’s opnemen rechtstreeks uit je portfolio. Dat geeft een bepaald gevoel van controle voor nieuwe gebruikers. Lekker in een restaurantje betalen met je Cryptos voelt voor velen alsof het niet anders is dan normaal. En hoewel het juist wel anders moet is de eerste stap naar adoptie op deze manier weer dichterbij! Even een video nog om af te sluiten…

Als je liever een gewone cryptocurrency wallet aanmaakt.