Cryptocast is een wekelijkse show waarin verschillende cryptocurrency gerelateerde onderwerpen aan bod komen. In een podcast van een ruim uur komen wekelijks interessante gasten aan het woord en wordt het crypto nieuws uitgebreid besproken. Cryptocast is een heel interessant programma wat ik iedereen kan aanraden. De show wordt gepresenteerd door Herbert Blankesteijn, Boris van de Ven (bekend van Gamekings) en Madelon Vos verzorgt de wekelijkse technische analyses.

Cryptocurrency are here to stay. Herbert Blankesteijn en Boris van de Ven navigeren je wekelijks door al het cryptonieuws. Langs fans en haters, hypes en trends, winst en verlies. ~Bron: BNR Nieuwsradio

Cryptocast

Inmiddels (8 juni) zijn er al zeventien afleveringen gemaakt van Cryptocast over verschillende interessante onderwerpen waaronder:

  • Lightning Netwerk
  • Bitcoin veilig bewaren
  • Juridische aspecten
  • Bitcoin automaten
  • Airdrops
  • Mining
  • Overheid
  • Bitcoin stad Arnhem

Voor elk onderwerp is een special guest aanwezig die meer weet over het specifieke onderwerp van de week. Op deze manier blijft de show steeds vernieuwend en interessant om te luisteren. De gasten zijn ook altijd mensen met kennis van zaken wat de geloofwaardigheid ook goed houdt. Cryptocast is een show die positief staat tegenover Cryptocurrency. Zelf heb ik alle afleveringen gevolgd en het is zeker de moeite waard om ze terug te luisteren en wekelijks te volgen. Ook voor de meer ervaren cryptocurrency enthousiastelingen zijn er interessante topics en nieuwe informatie. Dit soort initiatieven mogen wat mij betreft toegejuicht worden.

Keep up the good work!

In Nederland is de cryptocurrency community behoorlijk groot en het aantal mensen dat daadwerkelijk cryptocurrencies bezit ook. Met name door de rally in december, maar daarna met de dalende markt is de interesse in cryptocurrency toch flink afgenomen. Dit is ook duidelijk terug te zien in de Google zoektrends (aantal zoekopdrachten in Google gerelateerd aan cryptocurrency). Terwijl juist op dit soort momenten het interessant is om met cryptocurrency bezig te zijn, omdat de koersen nu ook veel interessanter zijn om te kopen.