Crypto-mining bedrijf Argo Blockchain haalt £25 miljoen op met IPO

//Crypto-mining bedrijf Argo Blockchain haalt £25 miljoen op met IPO

Crypto-mining bedrijf Argo Blockchain haalt £25 miljoen op met IPO

Argo Blockchain, een crypto-mining bedrijf, is het eerste beursgenoteerde cryptocurrency bedrijf op de London Stock Exchange. Het bedrijf heeft onlangs in een IPO (Initial Public Offering) haar 156.250.000 aandelen verkocht voor £0,16 elk. Dit heeft £25 miljoen opgeleverd, oftewel $32.5 miljoen, waardoor de waarde van het bedrijf groeit naar £47 miljoen ($61.1 miljoen).

Jonathan Bixby, uitvoerend voorzitter van Argo Blockchain, vertelde het volgende:

>

Argo’s toelating tot de hoofdmarkt van London is een grote stap in de ontwikkeling van ons bedrijf en zal ons in een sterke positie brengen voor onze lange termijn groeistrategie. Wij zijn blij met de sterke reactie van investeerders die het ons mogelijk maakt om ons bedrijf te laten groeien in meerdere jurisdicties.

Argo Blockchain had goedkeuring ontvangen voor de beursnotering op de LSE (London Stock Exchange) in mei dit jaar en bracht haar abonnementsservice voor crypto-mining uit in juni.

Jonathan Bixby gaf aan dat het doel van Argo is om alle onnodige stress en ingewikkeldheid weg te nemen bij mensen die de crypto-mining markt willen betreden. Zij kunnen dan onderdeel zijn in wat hij noemt “de vijfde industriële revolutie.”

Argo opereert vanuit Quebec, Canada. Zij geven individuen, die geïnteresseerd zijn in crypto-mining, de mogelijkheid om mee te doen middels een abonnement dat Argo aanbiedt op haar website of smartphone-app. Voor de meeste individuen zijn de kosten voor hardware en elektriciteit namelijk veel te hoog. Het bedrijf biedt een mining-service aan voor vier cryptocurrencies: BTC Gold, ETH, ETH Classic en ZCash. Het abonnement kost gebruikers £8 per maand.

Andere crypto-mining bedrijven hebben al aangegeven een dergelijke koers te willen varen. Canaan Creative, een crypto-mining bedrijf in Hong Kong zou bezig zijn om een IPO op te zetten van $1 miljard in Hong Kong.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Bron Crypto Insiders

By |2018-08-07T06:53:02+00:00augustus 7th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie