[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Crypto meeting Rotterdam

Gisteren ben ik uitgenodigd voor een cryptocurrency meetup in Rotterdam. Het evenement vindt morgen al plaats (donderdag 12 juli). Dat is al snel, maar toch wil ik mensen aanmoedigen om langs te komen. Het is een evenement waarvoor u zich gratis kunt aanmelden en er komen ook andere cryptocurrency enthousiastelingen. Er zijn interessante sprekers (waaronder Nick Yap) en drankjes geregeld. Als alles goed verloopt en er genoeg animo is komen er frequente meetings. Daarom is het belangrijk om dit initiatief te steunen. Het zou tof zijn om jullie morgen te zien!

Het evenement heet: Getting Started with Crypto and Blockchain.

Het vindt plaats bij het Venture cafe naast centraal station (Stationsplein 45, Groot Handelsgebouw 3013 AK Rotterdam). Het begint om 17 uur en duurt tot 20 uur. Ik kan er zelf ook pas om 17.30 uur zijn in verband met werk, maar dat is geen probleem.

Als u op de onderstaande knop klikt wordt u doorgestuurd naar de pagina van het evenement. Daar kunt u zich aanmelden en krijgt u gratis tickets waarmee u morgen binnen kunt.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en gratis inschrijven” shape=”square” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.eventbrite.com%2Fe%2Fgetting-started-with-crypto-and-blockchain-tickets-47945367886|title:Crypto%20en%20Blockchain%20meeting||rel:nofollow”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Crypto meeting Rotterdam omschrijving:

Bent u geïnteresseerd in Cryptocurrency en Blockchain technologie?

Wil je gelijkgestemde mensen ontmoeten om je kennis en enthousiasme met te delen, of ben je geïnteresseerd om meer te leren over Crypto en Blockchain?

Doe mee deze donderdag: 12 juli 2018 van 17:00 tot 20:00 uur – voor gratis drankjes, goede gesprekken en een geweldig netwerk van mensen om mee in aanraking te komen!

Agenda:

Kosten: gratis (dranken inbegrepen)
Datum: 12-07-2018
Start: 17:00
Einde: 20:00
Onderwerp: Aan de slag met Crypto en Blockchain
Spreker: Nick Yap

Introductie van het evenement

Elke donderdag organiseert Venture Café een gratis en inclusieve community-bijeenkomst met een gemiddelde van 270 innovators die lid worden van de lokale, nationale en internationale innovatiegemeenschap in het centrum van Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende gesprekken en presentaties gehouden over (startup / innovatie) onderwerpen, voor community-bezoekers. Van 17:00 tot 20:30 uur kun je netwerken met andere innovators en lezingen / presentaties bijwonen over zeer opwindende onderwerpen.

Blockchain- en Cryptocurrency gesprekken

Vanaf donderdag (12 juli) zullen wij (Volareo) de eerste zijn die op deze bijeenkomst educatieve gesprekken organiseert om een ​​gemeenschap van Blockchain- en Crypto- enthousiasten bijeen te brengen om verschillende onderwerpen te bespreken binnen de wereld van Cryptocurrency en Blockchain technologie. We zullen beginnen met de basis zoals: wat is cryptocurrency en Blockchain technologie? en ga elke twee weken verder met meer diepgaande gesprekken met gastsprekers over onder meer: ​​blockchain ontwikkeling, IoT, Crypto betalingen, Blockchain projectgroei en nog veel meer.

Meld u vandaag aan voor een drankje, een goed gesprek en een geweldig netwerk van mensen die dezelfde interesses delen in Cryptocurrency en Blockchain technologie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]