[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Crypto meeting Rotterdam (de tweede)

Door het succes van afgelopen week komt er morgen (donderdag 19 juli) weer een crypto meeting. Zoals het er nu uit ziet gaan ze wekelijks plaatsvinden. Wederom met eerst een presentatie op de zevende verdieping van het Groothandelsgebouw en daarna aansluitend netwerken in de bar. Heel leuk voor alle internationale cryptocurrency aanhangers. Het is een evenement waarvoor u zich gratis kunt aanmelden en er komen ook andere cryptocurrency enthousiastelingen. Er zijn interessante sprekers en gratis drankjes geregeld. Het is belangrijk om dit initiatief te steunen en te laten groeien zodat wij dit wekelijks kunnen blijven doen. Zelf ben ik actief betrokken bij het organiseren van deze meetings en we streven ernaar de meetings en presentaties steeds beter te maken. Het zou tof zijn om jullie morgen te zien!

Het evenement heet: Crypto and Blockchain with IoT & Smarthome

Het netwerken vindt plaats bij het Venture cafe naast centraal station (Stationsplein 45, Groot Handelsgebouw 3013 AK Rotterdam). Het begint om 17 uur en duurt tot 20 uur. Eerst is er een presentatie op de zevende verdieping (Kriterion hall) vervolgens gaan we gezamenlijk naar de bar op de vierde.

Als u op de onderstaande knop klikt wordt u doorgestuurd naar de pagina van het evenement. Daar kunt u zich aanmelden en krijgt u gratis tickets waarmee u morgen binnen kunt.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en gratis aanmelden” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.eventbrite.com%2Fe%2Fcrypto-and-blockchain-with-iot-smarthome-tickets-48136105387|title:Event|target:%20_blank|rel:nofollow”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Crypto meeting Rotterdam omschrijving:

Bent u geïnteresseerd in Cryptocurrency en Blockchain technologie?

Wil je gelijkgestemde mensen ontmoeten om je kennis en enthousiasme mee te delen, of ben je geïnteresseerd om meer te leren over Crypto en Blockchain?

Doe mee deze donderdag: 19 juli 2018 van 17:00 tot 20:00 uur – voor gratis drankjes, goede gesprekken en een geweldig netwerk van mensen om mee in contact te komen!

Agenda:

Kosten: gratis (drankjes inbegrepen)
Datum: 19-07-2018
Start: 17:00
Einde: 20:00
Onderwerp: Crypto en Blockchain with IOT & Smartphone
Spreker: Nick Yap & anderen

Introductie van het evenement

Elke donderdag organiseert Venture Café een gratis en inclusieve community bijeenkomst met een gemiddelde van 270 innovators die lid worden van de lokale, nationale en internationale innovatiegemeenschap in het centrum van Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende gesprekken en presentaties gehouden over (startup / innovatie) onderwerpen, voor community-bezoekers. Van 17:00 tot 20:30 uur kun je netwerken met andere innovators en lezingen / presentaties bijwonen over zeer interessante en innoverende onderwerpen.

Blockchain- en Cryptocurrency gesprekken

Sinds donderdag 12 jullie organiseren wij bijeenkomsten en educatieve gesprekken om een ​​gemeenschap van Blockchain- en Crypto- enthousiastelingen bijeen te brengen en verschillende onderwerpen te bespreken binnen de wereld van Cryptocurrency en Blockchain technologie. We zullen beginnen met de basis en gaan elke week of twee weken verder met meer diepgaande gesprekken en gastsprekers over onder meer: ​​blockchain ontwikkeling, IoT, Crypto betalingen, Blockchain projectgroei en nog veel meer onderwerpen!

Meld u vandaag aan voor een drankje, een goed gesprek en een geweldig netwerk van mensen die dezelfde interesses delen in Cryptocurrency en Blockchain technologie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]