Crypto-markt crash: Bitcoin zakt verder naar $6.500

//Crypto-markt crash: Bitcoin zakt verder naar $6.500

Crypto-markt crash: Bitcoin zakt verder naar $6.500

De koers van Bitcoin is de afgelopen 24 uur nog verder gedaald. De waarde ligt nu op $6.500:

bitcoin_zakt_naar_6500_grafiek

Gisteren ondervond Bitcoin een gelijksoortige daling van 1,5%. Vandaag is deze daling meer dan 5% wat Bitcoin brengt op het laagste punt van deze week. Ethereum is tevens 6,6% gedaald in de afgelopen 24 uur.

Het volume van Bitcoin en andere cryptocurrencies is de laatste tijd niet toegenomen, wat aan zou kunnen duiden dat er geen toename is geweest in de vraag naar Bitcoin en altcoin. Arthur Hayes, CEO van BitMEX, gaf al eerder aan dat als het volume van Bitcoin in de komende dagen niet terug stijgt naar $4 tot $5 miljard een koersdaling naar $6.000 onvermijdelijk is.

Zowel analisten als investeerders geven aan dat een andere reden hiervoor de hype rond de Bitcoin-ETF zou kunnen zijn. De markt kijkt al een tijd uit naar het besluit van de SEC (Securities and Exchange Commission) om een Bitcoin-ETF goed te keuren.

Twee weken geleden werd een ETF van de Winklevoss-tweeling afgekeurd. Vandaag heeft de SEC aangekondigd haar beslissing over de VanEck & SolidX Bitcoin-ETF uit te stellen naar september. Er zijn geruchten dat dit zelfs uitgesteld kan worden tot 2019. Normaal gesproken zou dit niet zo een sterk effect moeten hebben om de crypto-markt, maar de rage rondom de ETF had ervoor gezorgd dat velen een massieve piek hadden verwacht in de markt in augustus.

Het resultaat van de Tabb group dat de OTC (over-the-counter) markt twee tot drie maal zo groot is als de exchange markt kan tevens zijn effect hebben gehad op de Bitcoin koers.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Bron Crypto Insiders

By |2018-08-09T03:57:42+00:00augustus 9th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie