fbpx

Een account maken op Binance exchange en daar geld (crypto) opzetten

Volg deze video om stap voor stap een account aan te maken op Binance wat de grootste exchanges op dit moment is qua volume en mogelijkheden. In deze video wordt meteen uitgelegd hoe u geld op uw Binance account zet zodat u gelijk gebruik kunt maken van het account. Binance is de meeste stabiele exchange!

Volg deze video om stap voor stap een account aan te maken op KuCoin exchange. Deze exchange heeft op dit moment 2 miljoen gebruikers en groeit heel snel in volume. Het is een Chinese exchange net als Binance waar NEO en GAS centraal staan.

Stap 1:

Ga via deze link naar KuCoin Exchange. Daar klikt u op “Sign Up” vervolgens vult u een Email en tweemaal een password naar keuze vervolgens op Next.KuCoin

Dan krijgt u een e-mail toegestuurd met een activatielink en als u die bevestigt kunt u direct aan de slag!

Dan gaat u naar één van de volgende links en daar koopt u Bitcoin, Ethereum of Litcoin en deze stuurt u direct naar het deposit address dat u rechtstreeks van KuCoin exchange account kunt halen bij Assets –>> Deposit onder de Cryptocurrency naar keuze.

  1. BITONIC (direct Bitcoin kopen vanaf 0.10 BTC).
  2. SATOS (direct Bitcoin kopen zonder account vanaf 500 euro).
  3. BTCDIRECT (direct Bitcoin kopen vanaf 500 euro).
  4. LITEBIT (direct Bitcoin kopen vanaf 500 euro).
  5. ANYCOINDIRECT (direct Bitcoin kopen vanaf 100 euro).
  6. BITRUSH (direct Bitcoin kopen vanaf 500 euro).
  7. CHANGELLY (Cryptocurrency omwisselen naar Bitcoin).

KuCoin

U verstuurt van één van de zeven links Bitcoin of een andere Cryptocurrency naar uw exchange en dan bent u klaar om te handelen zodra het binnenkomt op de exchange.

Korte disclaimer

Op deze pagina zijn sommige links affiliate links. Wij krijgen, als u tot aankoop overgaat, een bescheiden vergoeding hiervoor. Deze vergoeding wordt betaalt door het bedrijf zelf. U merkt hier niets van en krijgt ook niet minder Cryptocurrency. U helpt hiermee wel deze website in de lucht te houden. Heel erg bedankt hiervoor.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Nieuws
Join community
Crypto kopen
Investeren?