De populaire crypto analist / handelaar Michaël van de Poppe is optimistisch over de vooruitzichten voor cryptoassets, met naam Cardano (ADA).

In een video (“Cardano breekt $ 1, maar $ 10 is mogelijk in deze bull cyclus! Hier is waarom!”) Die gisteren (2 februari) op ​​zijn YouTube-kanaal werd uitgebracht, vertelde Van de Poppe de meer dan 32.000 abonnees van zijn kanaal dat de huidige marktrally De bull run van 2017, die de prijs van Bitcoin zag stijgen naar een toenmalig record van bijna $ 20.000, in de schaduw.

Hij zei:

“Aangezien we ons in een zeer sterke fundamentele periode voor cryptocurrencies in het algemeen bevinden, zullen deze bull fase die we in 2017 hebben over het algemeen minimaal zijn ten minste een van die in de cyclus die we nu hebben.”

Van de Poppe trok een parallel tussen de huidige rage voor crypto activa en de Dotcom-bubbel van eind jaren negentig om toekomstige marktkapitalisatie te voorspellen. Volgens de analist zouden crypto assets nog eens 600% in waarde kunnen groeien, waardoor de prijs van Bitcoin tussen de $ 330K – $ 400K te liggen.

Van de Poppe was bijzonder optimistisch over Cardano en voorspelde dat de prijs tijdens de huidige rally zou kunnen stijgen tot $ 10.

Hij zegt:

“Cardano richting $ 10 is niet zo raar om vanaf hier te berekenen, en ik heb dit de afgelopen week meerdere keren gezegd, vooral gezien het feit dat Cardano en meestal alle Bitcoin pairs nog maar net wakker worden. Er valt dus nog veel meer te winnen voor de Bitcoin pairs. “

De populaire analist vervolgde en zei dat een prijscorrectie voor ADA een “enorme kans” zou bieden voor handelaren om toegang te krijgen tot de cryptoasset.

Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).