Prominente cryptocurrency analist Credible Crypto heeft zijn voorspelling voor XRP herbevestigd, onthullend dat hij gelooft dat de cryptocurrency toe is aan een massale uitbraak in de nabije toekomst op basis van zijn prijsgrafiek.

Zoals gemeld, deelde Credible Crypto grafieken met zijn meer dan 250.000 volgers op sociale media dat XRP’s prijsstructuur erg lijkt op die van de native token van het data-sharing protocol OriginTrail, TRAC, die meer dan 200% rallyde nadat het op Coinbase werd genoteerd.

Credible Crypto verwacht dat de prijs van XRP op een vergelijkbare manier zal bewegen, mogelijk voorbij zijn vorige all-time high boven $ 3,4.

De analist is al maanden bullish over de cryptocurrency. In juni voorspelde Credible Crypto dat de prijs van XRP waarschijnlijk dicht bij zijn bodem was bij in de handel ten opzichte van BTC en zag het de vlaggenschip cryptocurrency in de nabije toekomst overtreffen.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

In augustus onthulde de analist dat hij verwachtte dat de prijs van XRP later deze cyclus tussen $ 20 en $ 30 zou verhandelen. Zijn voorspelling was gebaseerd op XRP’s abrupte 1.000% stijging in de rally van 2017 toen het naar een nieuwe all-time high boven de $ 3 mark bewoog.

Bitvavo

Credible Crypto keek ook naar Ethereum’s recente uitbraak ten opzichte van BTC, en suggereerde dat de volgende leg up van de cryptocurrency een nieuw altcoin-seizoen zal aftrappen. Credible Crypto merkte op dat hij denkt dat Bitcoin’s dominantie, of haar aandeel in de cryptomarkt, voorlopig zijn hoogtepunt heeft bereikt, wat zou betekenen dat altcoins klaar zijn om BTC in de nabije toekomst te overtreffen.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.