Terwijl bitcoin zijn consolidatie boven $60.000 voortzet, heeft Binance Coin zijn ATH na een indrukwekkende run bijna bereikt.

Bitcoin’s besluiteloze prijsbewegingen zijn de afgelopen 24 uur doorgegaan, waarbij de cryptocurrency boven de $60.000 bleef. Binance Coin was een van de best presterende alts van de grotere kapitalisaties, nu de asset zijn ATH nadert.

BNB kijkt naar nieuwe ATH; AVAX omhoog 12%

De meeste alternatieve munten stonden gisteren licht in het rood, zoals gemeld, maar het landschap is vandaag relatief anders. Ethereum was onder de $4.500 gezakt, maar een kleine stijging van 2% op een 24-uurs schaal heeft de op een na grootste cryptocurrency tot boven dat niveau gedreven.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Solana heeft $250 aangeraakt na een vergelijkbare prijspomp. Polkadot heeft een nieuwe all-time high gemarkeerd na een stijging van 5% sinds gisteren. Dogecoin, Ripple, en Terra staan ook in het groen.

Avalanche heeft het meest gewonnen sinds gisteren en zag ook een nieuw record boven $85.

Binance Coin, aan de andere kant, heeft goed gepresteerd in de afgelopen paar dagen. Nog een 8% stijging in een dag heeft BNB naar $670 gedreven, wat het hoogste prijsniveau is sinds midden mei. De asset is slechts centimeters verwijderd van het markeren van een nieuwe ATH van haar eigen, terwijl haar marktkapitalisatie ruim boven de $ 100 miljard is gestegen.

Verdere stijgingen komen van Kadena (50%), Helium (18%), OKB (10%), Chiliz (10%), en Loopring (9%).
Als zodanig heeft de crypto market cap ongeveer $ 40 miljard toegevoegd sinds gisteren en is in de buurt van $ 2,750 biljoen.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto
Cryptocurrency Markt Overzicht. Bron: Quantify Crypto
Bitvavo

Consolidatie Bitcoin gaat door

Terwijl sommige alternatieve munten indrukwekkende winsten en nieuwe all-time high records hebben geregistreerd, is bitcoin relatief rustig geweest in de afgelopen week, vooral sinds het begon terug te krabbelen vanaf de mid-week piek op $ 64.000.

De cryptocurrency daalde kort daarna naar $60.000 toen er inflatienieuws uit de VS opdook, maar herstelde zich net zo snel. Het is voor het grootste deel in een range gebleven tussen dat felbegeerde niveau en $63.000, en zelfs de controversiële Amerikaanse infrastructuurwet die in het Congres werd aangenomen, kon het niet veel bewegen.

Na een onsuccesvolle poging om $62.500 te overwinnen, is BTC opnieuw onder $62.000 teruggekeerd. Haar marktkapitalisatie heeft $1.150 biljoen teruggewonnen, terwijl de dominantie over de alts verder is teruggebracht tot iets meer dan 42%.

BTCUSD. Source: TradingView
BTCUSD. Bron: TradingView

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.