Coinmarketcap is compleet de weg kwijt, Laat enorme Bitcoin koersstijging zien

//Coinmarketcap is compleet de weg kwijt, Laat enorme Bitcoin koersstijging zien

Coinmarketcap is compleet de weg kwijt, Laat enorme Bitcoin koersstijging zien

Het leek even of de cryptomarkt enorme winsten zag vandaag. We zagen vandaag een heel plotselinge stijging van de Cryptokoersen op de website van CoinMarketCap. De Bitcoin koers steeg op de site zelfs tot boven de $8.400 dollar. Deze enorme stijging is echter te wijten aan een technische fout op de website.

Foute crypto koersen op Coinmarketcap

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers weer rond de $7.500 dollar. Een kwartier geleden lag de Bitcoin koers echter plotseling boven de $8.400 dollar. Dat zou betekenen dat de BTC prijs binnen 10 minuten met zo’n 1000 dollar zou zijn gestegen. Een procentuele koersstijging van maar liefst 11 procent.

Coinmarketcap bewust van fout in en verandert de crypto koersen

Al snel ontploft twitter. De cryptokoersen die CoinMarketCap laat zien kloppen voor geen meter. CoinMarketCap twitterde dan ook al snel dat ze weten dat er iets niet klopt met de data. Het enige wat nu nog over is van de hype zijn de vreemde grafieken op de website.

We are currently aware of an issue with the data we are pulling in. We are investigating this matter and we will follow up with more information shortly.

— CoinMarketCap (@CoinMarketCap) 3 augustus 2018

Bron Newsbit

By |2018-08-04T08:59:31+00:00augustus 4th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie