Coinbase lanceert WooCommerce plug-in: betalen met BTC, LTC en meer

//Coinbase lanceert WooCommerce plug-in: betalen met BTC, LTC en meer

Coinbase lanceert WooCommerce plug-in: betalen met BTC, LTC en meer

Coinbase is met Coinbase Commerce druk bezig om de ‘mainstream’ te bereiken door het accepteren van cryptovaluta net wat makkelijker te maken. De Amerikaanse cryptobeurs zet daarin een nieuwe stap met hun eigen WooCommerce plug-in.

WooCommerce plug-in

WooCommerce is één van de grootste eCommerce platformen op het internet. Volgens Coinbase gebruiken meer dan 28% van alle verkopers op het internet WooCommerce.  Met dit soort applicaties kunnen websites heel snel en gemakkelijk bepaalde valuta accepteren. Met de support van Coinbase is er weer een grote speler bijgekomen die het WooCommerce platform gebruikt om nieuwe klanten te bereiken. De plug-in zorgt ervoor dat retailers makkelijk en snel bitcoin (BTC), litecoin (LTC) en de andere cryptovaluta die ondersteunt worden door Coinbase  kunnen accepteren. De plug-in kun je vinden op de Github van Coinbase.

Coinbase Commerce

Het platform voor retailers Coinbase Commerce wordt steeds verder uitgebreid. Vanuit Coinbase Commerce is het vanaf nu mogelijk om direct bitcoin en litecoin te versturen. Ether en bitcoin cash staan nog op de to-do-lijst voor de exchange. Voor gebruikers van ‘React’, een JavaScript library om makkelijk interfaces te bouwen, is er nog meer goed nieuws. Het is nu mogelijk om snel een betaalknop te maken met behulp van Coinbase Commerce.

Coinbase React button

Python Library

Naast de support voor React is er ook nog wat nieuws te melden over een nieuwe API. Op de website van Coinbase kun je de Python library vinden. Naast Python is de bedoeling om ook Node.js, Ruby en PHP te ondersteunen.

Coinbase groeit verder

Coinbase is de grootste cryptobeurs van Amerika en is hun positie wereldwijd ook aan het uitbouwen. Eerder dit jaar kwam bijvoorbeeld naar buiten dat de exchange zich ook gaat focussen op Japan en het willen ondersteunen van Ethereum Classic (ETC).  Het is niet de goedkoopste of het meest ethische bedrijf in de cryptowereld, maar het is voor veel mensen een makkelijke manier om te starten met het kopen van cryptocurrency’s.

Bron Blockchainstories

By |2018-08-04T08:59:14+00:00augustus 4th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie