Coinbase gaat nieuwe crypto-ruilparen lanceren voor Britse ponden

//Coinbase gaat nieuwe crypto-ruilparen lanceren voor Britse ponden

Coinbase gaat nieuwe crypto-ruilparen lanceren voor Britse ponden

Één van ’s werelds grootse en populairste cryptocurrency exchanges, Coinbase, heeft in een blogpost aangekondigd dat het nieuwe handelstransacties voor de Britse ponden gaat uitrollen voor handelaren in de VK. 

Uitbreiding van betaalmogelijkheden

David Farmer, de algemeen directeur van Coinbase Pro heeft de blogpost geplaatst. Hierin verteld hij dat de Britse pond (GBP) vanaf binnenkort kan worden gebruikt om Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic en Litecoin aan te schaffen.

Verschillende fases

De Britse pond wordt toegevoegd aan Coinbase in een aantal fases. Zo doorloopt de Britse pond nu eerst een post-only fase waarin Coinbase gebruikers alleen toestaat om limietorders te plaatsen. Hierna wordt er een limiet op het nieuwe ruilpaar (GBP) ingesteld, voordat het volledig zal worden vrijgegeven.

Niet onverwachts

Het is niet onverwachts dat Coinbase deze update doorvoert. Vanaf augustus dit jaar had Coinbase in een rapportage gemeld dat ze directe opname- en depositodiensten voor GBP voor het eerst mogelijk zouden maken om een snellere betalingsregeling van het VK mogelijk te maken. Hierdoor hebben inwoners van het VK het makkelijker. Zo hoeven ze niet eerst GBP te converteren naar Euro’s om deze vervolgens om te zetten in cryptocurrency, zoals Bitcoin.

Bron Newsbit

By |2018-09-07T16:46:04+00:00september 7th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie