Coinbase CEO: binnen 5 jaar van 40 miljoen naar 1 miljard cryptocurrency gebruikers

//Coinbase CEO: binnen 5 jaar van 40 miljoen naar 1 miljard cryptocurrency gebruikers

Coinbase CEO: binnen 5 jaar van 40 miljoen naar 1 miljard cryptocurrency gebruikers

Coinbase CEO Brian Armstrong voorziet dat het aantal bezitters van cryptocurrencies verder zal groeien van de huidige 40 miljoen naar 1 miljard binnen de komende 5 jaar, zo laat TechCrunch weten op 7 September.

In het interview met TechCrunch voorziet Armstrong dat het crypto ecosysteem en het totaal aantal unieke cryptocurrencies sterk zal groeien. Deze groei zal voornamelijk gedreven worden door commerciële instanties die hun eigen tokens ontwikkelen. Tokens kunnen als zodanig een alternatief gaan vormen voor traditioneel eigen vermogen binnen bedrijven.

Het is logisch dat een bedrijf een eigen token zou willen hebben. Elk open source project, liefdadigheidsinstantie, mogelijk elk fonds of nieuwe types van gedecentraliseerde organisaties of apps, ze zullen allemaal hun eigen tokens hebben.

Wat de invloed van regulatie betreft laat Armstrong weten dat het voor nu nog een “grote open vraag” is; het zal nog moeten blijken of het merendeel van tokens als effecten zal worden erkend. Armstrong liet weten dat het volgens Coinbase wel deze kant uit zal gaan.

Armstrong voegde hieraan toe dat Coinbase in de komende jaren in staat is om honderden tokens te hosten. In de verre toekomst zou dit mogelijk zelfs gaan om miljoenen tokens.

Recent heeft Coinbase de effectenhandelaar Keystone Capital Corp. overgenomen met als doel een volledig gereguleerde broker te kunnen worden. Coinbase wil onder andere diensten kunnen aanleveren zoals crypto aandelenhandel, ‘margin’ handel en over the counter (OTC) handel.

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-10T07:00:04+00:00september 10th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie