China’s oudste tech-blog gaat Bitcoin accepteren om praktisch gebruik te tonen

//China’s oudste tech-blog gaat Bitcoin accepteren om praktisch gebruik te tonen

China’s oudste tech-blog gaat Bitcoin accepteren om praktisch gebruik te tonen

China’s oudste tech-blog, Beijing Sci-Tech Report (BSTR), heeft aangekondigd dat het binnenkort Bitcoin (BTC) gaat accepteren als betaalmiddel.

Vanaf 2019 zal BSTR haar jaarabonnementen op haar Tech Life Magazine verkopen voor 0,01 BTC. Dit is omgerekend ongeveer $65. In een officieel persbericht laat BSTR weten dat het doel is om blockchain-technologie voor praktische doeleinden in te zetten en dat met het accepteren van Bitcoin als betaalmiddel een eerste stap is gezet.

De aankondiging van BSTR om Bitcoin te accepteren is niet een die in lijn der verwachtingen lag, gezien het huidige beleid rondom cryptocurrency exchanges en Initial Coin Offerings (ICO). China heeft haar inwoners officieel de toegang tot buitenlandse cryptocurrency exchanges ontzegd en heeft ook alle cryptocurrency transacties via WeChat en AliPay verboden. Echter is het bezitten en investeren van cryptocurrency nog steeds legaal in het land, wat ook deze ontwikkeling van BSTR niet illegaal maakt.

Uiteraard worden er vraagtekens gezet bij de prijs van het jaarabonnement aangezien de waarde van Bitcoin fluctueert en deze volgens gerenommeerde bronnen flink zal stijgen in de toekomst. De eerder genoemde aankondiging van BSTR rept echter dat het klanten, die het abonnement aanschaffen voor 0,01 BTC, zal terugbetalen als de koers van Bitcoin in aanloop naar 2020 exponentieel gaat groeien. Dit beleid onderstreept het streven van BSTR om Bitcoin te integreren in praktische use-cases en daarbij niet zo zeer bezig te zijn met winstbejag.

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-02T01:27:23+00:00oktober 2nd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie