CEO Morgan Creek Capital Management: problemen Ethereum vergelijkbaar met die van het vroege internet

//CEO Morgan Creek Capital Management: problemen Ethereum vergelijkbaar met die van het vroege internet

CEO Morgan Creek Capital Management: problemen Ethereum vergelijkbaar met die van het vroege internet

De CEO van Morgan Creek Capital Management, Mark W Yusko, blijft zeer positief over de toekomst van Ethereum (ETH). Hoewel de ETH-prijs over de laatste dag met bijna 11% wist te stijgen komt dit pas nadat het haar laagste koerswaarde van het jaar noteerde. Op moment van schrijven staat ETH nog steeds onder de $200 op $191,19. Voor velen is dit reden voor pessimisme omtrent verdere ETH-ontwikkelingen.

In een interview met Yahoo Finance zei Yusko echter dat het veelal hetzelfde aanvoelt als de begintijden van het internet. Yusko gelooft dat men over zes jaar zal terugkijken op 2018 alsof het 1993 was, het jaar waarin het toen onbekende Google opgestart is.

Yusko voegde hieraan toe dat we dit jaar voornamelijk in een correctie zitten nadat de prijzen van crypto rond eind 2017 boven hun realistische waarde explodeerden. Tegenwoordig focust Yusko zich meer op de onderliggende technologieën. Hij liet hierbij weten dat het nu voornamelijk een kwestie is van “kopen en hodl-en”.

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-14T08:22:47+00:00september 14th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie